Anmeldelse af Risoul

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for Nicholas-D
Nicholas-D 07/08 2006

Sydfransk skimekka
Har været i Risoul for nogle år siden. Men husker det som et rimeligt hyggeligt sted med masser af skovskiløb på pister med en god hældning. God sydfransk provencialskstemning med markeder, god vin mm. Skiområdet virker stort og velproportioneret med udfordringer mest til både nybegyndere og middelgode skiløbere.
'Risoul' hænger sammen med 'Vars' som i flere år har holdt konkurrencer og samlet freeridere fra hele verdenen.
Eneste minus er at det ligger langt fra Danmark, og at nærheden til Middelhavet gør snemængden ustabil i milde og tøre vintre. Når først sneen er der, er det et rimeligt godt skiområde.

Jimmy Hansen 05/02 2006

Konge uge i Risoul
Har lige været afsted i uge 5 2006, og jeg må sige at det er det fedeste sted jeg til dato har stået på ski. Omgivelserne er helt i top, pisterne jamen konge er vist det udtryk jeg leder efter. Og hvis du bliver træt af Risoul( hvilke jeg tror at du ikke gør) så er det bare over the top og så er du i Vars området som næsten er lige så godt.. Så 5 stjerner ud af 5 mulige...

Tim Molbæk 04/02 2002

Vars, manglende sne
Jeg var i Vars i uge 5, 2002. Der var masser af sol, men for lidt sne. Hvis man bor i Vars Les Claux (bl.a. SKI-XTREME destinationen) kan jeg klart anbefale at tage den gratis skibus ned til Vars Saint Marie (tager ca. 10 min.). Der er ganske vist kun én piste, men den er rød, ganske lang, næsten tom for skiløbere og utrolig velpræpareret (sneforholdene taget i betragtning).