Anmeldelse af Montgenèvre

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Per Andersen 22/02 2017

Montregrenvre
Positivt overrasket et virkelig godt ski terræn

Ghita 22/02 2017

Super gode forhold
Fint mindre område og derfor super god til at lade ungerne (teenagere:-) løbe selv hvis det er det man ønsker. Gode brede pister og i uge 5 næsten ingen mennesker på pisterne i hverdagene. Varieret terræn, dog mangler pukkelpisten, men gode muligheder for længere ture til Italien og derved flere udfordringer. Gode muligheder for offpiste.

Erik Steen Petersen 22/01 2017

Godt skiområde, gammelt lift system
Dejligt skiområde med velpræparerede pister. Der er fint med plads på pisterne. Da der ikke er så mange mennesker på pisterne holder de fint en hel dag uden at blive kørt op.
Lift systemet er relativt gammelt med, mange langsomme lifter. på trods oplevede vi ikke nogen lift-kø.
Skiltning og information om pister er mangelfuld, f.eks. er der ikke information om lukkede pister i bunden det kan man først se når man er kørt op med listen og står foran pisten.
Byen er forholdsvis kedelig og ikke særlig pæn ej heller charmerende.

Se profilen for precce
precce 17/02 2016

Overskueligt, varieret og hyggeligt
Montgenèvre byder på et varieret men stadig overskueligt skiområde, som snor sig på tværs af grænsen til Italien. Der er gode muligheder for at fyre den af i god stil på blå og røde pister eller udfordre sig selv på de (ret lækre!) sorte pister, puklede områder eller ude i offpisten. Der var ikke nok sne, da jeg var der, til at det blev RIGTIG sjovt i offpisten, men det blev da til nogle gode (intro)ture.

De er ikke så gode til det med små hyggelige spisesteder i terrænet på den franske side, men tager man den korte tur over til Clavière på den italienske side, kan man få glæde af de italienske priser ude i terrænet :) Og ellers ligger der nogle helt fine caféer nede i Montgenèvre by.

Jeg var af sted med en stor gruppe, så vores afterski fejlede ingenting, selvom vi bare var på hotellet. Meldingen fra dem, der vovede sig ned i byen, var dog, at det ikke var noget at råbe hurra for. Men vi var der også allerede i uge 4, hvor det stadig er lavsæson.

Jeg ville ikke tøve med at tage til Montgenèvre igen.

Se profilen for Claus-Madsen
Claus-Madsen 31/08 2015

Hyggeligt område til 2-3 dage.
Jeg var i Montgenevre i Januar 2015, i ca. 2 uger i forbindelse med hotelarbejde. Rent offpist mæssigt var der nogle rigtig fede muligheder, da INGEN kører offpiste i det område åbenbart! Det betød at vi kunne køre de samme løb igen og igen, uden andres trackede spor! Desværre synes at selve skiområdet som helhed skuffede. Kører mod Italien, tager det ca. 45 minutter at komme til top med 3 stolelifter (hvis man ikke tager gondolen som også er en mulighed). Dog var det mere optimalt for os at tage de 3 stolelifter, grundet hotellets placering. Lifterne var i hele området, udover gondol, ikke noget at råbe hurra for. Der gik simpelthen for lang tid med at komme op i forhold, til de minutter der blev brugt på at komme ned. Dog har Montgenevre også et stort åbent område, hvis man ikke kører mod Italien, hvor du kan få lov til at brede dig på store boulevarder. Samme sted hvor bjergets (det ene af de 2's) eneste restaurant ligger.Det er dog fint til børn, da pisterne giver god plads til at du kan brede dig, og du skal ikke være nervøs for alt for mange mennesker. Selvom byen er en hyggelig lille by at gå rundt i, er bjerget noget charmeforladt i min optik. Men ønsker du uopkørt offpiste og plads på pisterne - Så kan Montgenevre klart anbefales. Er du ikke en haj på ski, er der også nok til at kunne køre her i 7 dage. Såfremt du måske en af dagene tager turen til den italienske by Sestriere.

Niels Karner 22/05 2012

rigtigt hyggeligt sted
velp. piste
ingen mennesker
lille by
fedt skiområde

Se profilen for Asger-L
Asger-L 22/01 2012

Montgenevre
Det er et super fedt sted, og off-pisten ligger fantastisk. Det eneste minus er at de skiområder Montgenevre hænger sammen med, ikke er særlig spændende. Det ene Italienske sted der er med på liftkortet, souze d' oulx, er helt forfærdeligt og sestriere har jeg ikke været i. Jeg ved ikke om man kan bruge en hel uge i Montgenevre, men når man er i serre chevalier, kan man køre en dag i Montgenevre uden ekstra betaling, og det kan stærkt anbefales..

Lene Skadborg 16/02 2010


Jeg kommer helt sikkert tilbage pga. skiterrænet, men kun som del af en større gruppe, da festniveauet er på et stort nul. Fleste lifter er langsomtkørende og kolde, da uden visir.