Anmeldelse af Meribel

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Jannick Holm 27/12 2009

Fantastiske Meribel
Hvorfor Meribel? Fordi logistik og terræn går op i en højere enhed.
Der er mulighed for perfekt og varieret skiløb i De 3 Dale med fantastiske og velpræparerede pister. Der er aldrig langt til en hyggelig restaurant, og området er super smukt med en super liftkapacitet. Meribel og Meribel Mottaret ligger i hjertet af De 3 Dale, og er ideelt til ture både til Courchevel og Val Thorens. I og med, at det er den midterste dal giver det den størst mulige aktionsradius. Meribel er en hyggelig by, hvor alt er bygget i træ, og det samme gælder det højere beliggende Mottaret, hvor vi selv har holdt ferie i mange år. Der er skiløb lige til pisten, og også gode muligheder for både at gå på restaurant og købe ind til egen madlavning. Rasmusssen fra alpinskibolig.dk er ekspert i Meribel, og kan finde gode lejligheder til lave priser.

Ulla 29/03 2004

Meribel Mottarett
Vi vender tilbage til dette fantastiske sted gang på gang. Pisterne er utroligt velpræparerede og brede, så begrebet boulevard-fræs er helt på sin plads at anvende om dette område. Desværre er indkvarteringen som man måske har ført om før, elendig. Lejlighederne er utrolig små, og der er ikke megen hygge i dem, men der er det, man har brug for, og sådan er det. Vi tager f.eks. altid en forlængerledning, en stegepande og et par vinglas med (til den daglige dosis uundværlige rødvin). Man behøver ikke at medbringe den store garderobe, for byen inviterer ikke til de store modeopvisninger. Afterskiingen er jo naturligvis ikke som i Østrig, men som I kan se, vender vi tilbage gang på gang, så vi har tabt vore hjerter på pisterne. Iøvrigt drager vi afsted igen om 4 dage, så......det....
29/3/2004

Pernille-D-Hansen 14/08 2003

Suverænt skiløb
Meribel ligger som blommen i et æg i midten af Trois Vallees. Pisterne i Meribel-dalen er familievenlige i bunden af dalen og fede røde pister i toppen. Der er ikke så mange mennesker som i Val Thorens på den anden side af bjergkammen, men man har de mest suveræne pister.
Med det store liftkort kan man køre til Courchevel, Val Thorens og Menuiere.
Der sker ikke det store i byen, men et enkelt discotek findes dog i begge bydele (Meribel og Mottaret).
Off-piste mulighederne er fantastiske, og pisterne er pænt præparerede.
Et perfekt skisportssted for familier med forskelligt niveau og folk der bare vil på en hyggelig ferie med seriøst godt skiløb.