Anmeldelse af Les Menuires

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for Dinna
Dinna 28/01 2019

Mit bedste sted.
Et perfekt område for alle aldre og niveauer. Perfekt adgang til alle de tre dale, lige i smørhullet, gode butikker og restauranter, og ikke så larmende og crowded, som Val Thorens, og ikke så pling pling og dyre pelse, som i Courchevel. superfint at tage på ski til de andre dale, og nemt at komme tilbage igen. På de vejrmæssigt dårlige dage, er det rigeligt at løbe på i nærområdet, og for den sags skyld, også på de gode. Søde mennesker, gode restauranter og hoteller. Du booker nemt både fly og transferbus samt ophold direkte.

Se profilen for Dinna
Dinna 04/10 2018

Fantastisk skisportssted.
Her elsker jeg at være. du kommer op i højden, udsigten er formidabel, let adgang til de andre dale, smukkere end Val Thorens, mindre larmende, gode restauranter og fine indkøbsmuligheder.

Hasbj 01/03 2015

Dejlig by med god beliggenhed
Les Menuires er et oplagt valg til en skiferie midt i Europas største og bedste skiområde. Byen er delt op i forskellige bydele, som hver især har de nødvendige faciliteter som indkøb, skiudstyrsbutikker, køb af liftkort, pengeautomat samt restauranter og barer. Du har 600 km piste lige udenfor døren, næsten uanset hvor du bor. Du bor faktisk lige i smørhullet. Når du tager med liften op til Col de la Chambre, kan du køre til Val Thorens eller Meribel og Courchevel.
Det er et billigere alternativ til Val Thorens, og der er noget mere ”value for money” end i Val T. Perfekt til børnefamilier, eller dem der bare ikke behøver at feste hele natten for at holde en god ferie.

Helened 03/10 2009

Det bliver ikke smukkere
Gad vide om Skisport.dk overhovedet har været i Les Menuires. Det er sandt at der er et par højhuse fra 60'erne som ikke pynter, men det bør ikke ødelægge helhedsbilledet af et hyggeligt og effektivt skisportssted for hele familien. Højden er perfekt - sneen bliver liggende og solen skinner næsten hver eneste dag. Naturen er bare så smuk, i øvrigt hele året rundt. Tager man sig tid kan man sagtens møde murmeldyr, ræve, rovfugle, krondyr og meget mere, foruden landmændenes flokke af geder, får, køer og heste der i sommerhalvåret traver frit omkring. Søen Lac de Lou ligger smukt højt over byen og smeltevandet buldrer i Dononfloden. Tag en tur på cykel eller hesteryg, Udsigten fra toppen af La Masse er den smukkeste jeg kender. Her vokser så mange vilde orkideer at et område lyser helt rødt når de blomstrer, der er vilde jordbær i 2 km højde. Ja, man kan blive ved, det er ikke svært at tilgive de højhuse.

Flemming 24/09 2005

Godt terræn..
Et godt terræn, - afvekslende og med fint sammenhæng med naboområderne.
Kan absolut anbefales , - og klasser over nabobyen Val Thorens.

Sarah 05/08 2005

Det er for fedt....
Hej...

nu har jeg og min familie taget på skiferie til
Les Menuires i mange år, og jeg vil varmt anbefale det...
det er et fantastisk sted med sne over det hele...
det er hyggeligt for både børn og voksne...
prøv det...

Mj 03/01 2004

Ikke så meget opsyn som sagt
en anden kommentator nævner at der er god kontrol på pisterne, men det var ikke hvad jeg oplevede. Jeg kørte som en brækket arm, med fuld gas.. men de ku vel se jeg havde styr på det... de stoppede mig i hvert fald ikke

Claus Drescher 17/08 2003

Les Menuires
Det er måske korrekt at Les Menuires har nogle bygninger fra tidligere, hvor højden var afgørende.
Men at påstå, at man ikke finder fransk charme, er at overdrive totalt.

I højsæsonen er der stadig tid til smil og hjælpsomhed fra de lokale.

Terrænet byder på meget varieret skiløb og med liftkort til De Tre Dale, bliver oplevelsen total i orden. Skiløbet foregår fra 1800 meter og op til 3500 meter, og det sikre den mest optimale sne i europa.
Byen gør meget for at virke familievenlig, og de totalt hærgende ungdomsrejser søger da også til Val Thorance. Over alt i de franske alper er pub-crawl forbudt, med udføres under et andet navn og under meget dæmpede former.
Restauranter med fornuftige priser lokker hurtigt, ligesom der er masser af pizza take-away, forstegte kyllinger mv. til at tage med hjem til lejligheden.

Gendarmer, i uniform, på pisten er med til at holde tempoet nede, men generelt løbes der med respekt for andre og uøvede. Pistevagterne er hurtigt til stede, hvis skiene tager magten, og turen ender med koldbøtter.
I forhold til nogle steder i Østrig oplever vi pisterne i Les Menuires som værende under bedre opsyn, og hastigheden som mere moderat.
Over alt i begynder-området er sneen nypræpareret, mens den andre steder i systemet ikke er ny-strøget hver dag.
Prøv det!


Thomas 17/03 2003

Total i orden skiferie
Jeg har været i Menuires uge 11 2003, hvor jeg boede med ½pension på Scanski's hotel Les Christelles.
Med et udvidet pistekort har du adgang til et overflødighedshorn af afvekslende pister med positioner fra 1500 til 3000m i de 3 dale. Altid mulighed for at finde god sne selvom der i byen var +2gC. Samlet seet slår skiløbet mine tidligere oplevelser i Canazai og Alpes d'Huez.

Sven Solgaard 20/12 2002

Det bedst ski
Som tidligere skibums i Les Menuires vil jeg sige, at muligheden for ski er 100% i orden. Terrænet er noget af det bedste i verden for den øvede (har prøvet ski de fleste kendte steder rundt om i verden de sidste 10 år).

For familien er der også mange skiferier at hente. Muligheden for at blive bedre er helt klart tilstede, da det er let at komme til og fra stationen på ski på alt fra grønne pister til røde pister. Men selvom de er røde pister så er de ikke puklede heller ikke sidste på en forårsdag.

Men selvom muligheden for ski er perfekt, så må jeg erkende at after-ski er set bedre på andre stationer. Det er og bliver en stille station hvor mest franske familler komme år efter år. De ikke-franskmænd man møder kommer oftest fra nabo-byerne Val T og Meribel.

Niels Mikkel Johansen 24/10 2000

Blandt det bedste skiterræn i Frankrig
Der er nok ikke mange steder man kan komme til at stå som her er der mulighed for alt slags ski pukkepist off pist skiing eller hvad med at fræse ned af nogle gode og vel præperede løjper med masser af godt sne og der er mulighed for en afstikker til Val Thorens eller Meribel eller den lange tur til Courchevel.
Her er alt for en nybegynder til den virkelig rutinerede

Leopol 12/09 2000

Dårlig anmeldelse
Jeg vil lige sige at skisports anmeldelse er ukorrekt, det lader ikke til at de har været der. Det skal opleves og det er næsten lige så fedt som Val Thorens så lad jer ikke påvirke af skisports anmeldelse.