Anmeldelse af Isola 2000

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Carsten Ørum 24/02 2013

Isola 2000
Fantastisk at man kan ligge på stranden i Nice,- og en grog times kørsel derfra stå på god ski...

Skiområdet er ikke verdens største, men har en god forskellighed i pisterne. Mest "blå" nedkørsler, - men også gode "røde"og "sorte". Derudover er der et fantastisk børneområde. Hotelbyen er ikke så stort, så kan ikke tro at det er et "party-sted".

Vi valgte at leje et hus tæt ved Nice og så køre op og stå på ski. Dette valg betød, at vi kunne kombiner ski med dage i Canns, Monaco og Nice (et fantastisk valg)

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Jeppe 24/01 2005

Godt terræn men ingen afterski
Lækker fornemmelse at stå op klokken 7.00 i kbh og være på pisten klokken 14.00. Ligger meget tæt på Nice, og det kan anbefales at tage derned en dag.

Terrænet er godt. Masser af sol og egentlig rimeligt afvekslende niveau. Rigtig godt til snowboard (ingen flade passager og rimelige lifter. Masser af smutveje melleem træerne og i kanten af pisterne). Ingen mennesker i januar og absolut ingen kø ved lifterne.

Alt i alt en rigtig god uge ift. det det handler om: at stå på snowboard. Men hvis man vil have bare en lille smule afterski skal man tage andre steder hen. Der er et enkelt sted: Krokodillen, hvor de lokale drikker øl og ser motorcross-videoer...

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se profilen for
Nik 07/01 2005

Godt skiterræn
skiterrændt er godt i isola 2000 men byen og afterskien er middel det er en satellit by.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej