Skistøvle til bred fod

Hej. Nogen der kan fortælle mig hvilken skistøvle man skal gå efter hvis man har en forholdsvis bred fod, har salomon støvle lige pt og synes jeg kan fornemme de presser/klemmer en smule i snuden på støvlen, så tænker jeg evt vil prøve en anden der kan tilpasse min fod bedre:)

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kenneth Koefoed
Sv: Skistøvle til bred fod

Hej Thomas,
Jeg er på ingen måde ekspert, men jeg har selv lige købt en Head Advant Edge 125 støvle, som jeg glæder mig til at køre i:
(Et par tilfældige links)
https://www.ski-fritid.dk/head-advant-edge-125.html
https://www.nautic-surfogski.dk/head/head-advant-edge-125s-anthracite-black.aspx
https://www.youtube.com/watch?v=BiODzoKv6fk
Den er anelse bredere i foden end de fleste ski-støvler.
Jeg syntes at den virker super lækker, materialerne virker meget fornuftige og så videre.
Den har et par fede features, man kan indstille flex’et, spænderne er virkelig lette at lette at lukke med den ekstra udveksling, og den er let at komme i og ud af.
Men det bedste vil helt klart være at besøge nogle forskellige ski-butikker, og få en god vejledning, samt eventuelt få støvlerne tilpasset, så de passer din fod.

/Kenneth

Profilbillede af Michael Beck
Sv: Skistøvle til bred fod

Make it simple.
Alle skibutikker har eller bør have en måler til dine fødders længde og bredde.
Udfra det bør du få prøvet et udvalg der skulle passe til dine data.
Så er det faktisk sådan at alle producenter af skistøvler har forskellige bredder nogle endda flere bredder af samme model.
Derudover har Fischer K2 og Salomon som minimum lavet støvler hvor både innerstøvle og skal kan blive bredere. Tænker også Head Atomic, Rossignol og Dalbello har noget...
Det er derfra et spørgsmål om held i forhold til udvalg og ekspertise i den enkelte butik. Din støvle kan iøvrigt være god nok idet du måske blot skal have en sål i der genopretter din fods naturlige stilling og derved gør din fod smallere i støvlen.

Profilbillede af Jan Spile
Sv: Skistøvle til bred fod

Jeg ville gå efter nogle Foam støvler (som jeg selv har super erfaringer med) eller et mærke som Dale Boot som også kan tilpasses din fod 100%. Jeg har prøvet standard støvler som kunne tilpasses på mange måder, men det virker ikke for mig.

Søg   Svar på indlæg