Salamon Enduro RXT800 el. RTM 800???

Profilbillede af Steen Hansen

Hej,

Nogle der kan forklare mig forskellen på Salomom Enduro 800 XT, RX, RXM og RXT. ?????

Mvh
Steen

Ps. skien skal primært bruges til "familie-skiferie", hvor der køres med børn i alderen 6-10. De kører godt og har efterhånden været af sted 4-5 gange. Jeg selv har været på skiferie 10-12 gange af ca 1 uge pr. gang.

Ved det er svært at anbefale ski til andre, men måske er der nogle der har prøvet ovenståenden modeller....

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Martin
Sv: Salamon Enduro RXT800 el. RTM 800???

Salomon Enduro XT 800

Salomon Enduro XT 800 er med den kraftige Z12 binding og protrak skinne system. Skien er lavet med en sandwich sidewall construktion for bedre kantgreb. Enduro Xt 800 har double titanium laminat 400 med et lag af bamboo. Denne ski er klart den mest stabile ski af dem du efterspørger.

Se evt. denne video

www.funsport.dk/salomon-enduro-xt-800-med-kz12-binding.html

Salomon Enduro RXT 800

Salomon Enduro RXT 800 har også den Stærke Z12 Binding med protrak skinne system. Skien er konstrueret i den lidt mindre torsionstive Double monocoque trækerne, men dog stadig med double titanium laminat. Denne ski er en lidt mere tilgivende ski som er knap så stabil i høj hastighed som enduro xt 800.

www.funsport.dk/salomon-enduro-rxt-800-model-2013.html

Salomon Enduro RTM eller også kaldet Enduro LX 800

Salomon Enduro RTM 800 Er med den lidt mere spinkle Z10 Binding som har smartrak bindingsskinne. Salomon Enduro RTM har en composite kerne som er den mest simple Kerne på markedet skien er den blødeste ski i Enduro linien (til begynder) Skien har dog stadig et lag titanium for at give lidt stabilitet til den lidt mere simple Composite kerne. Denne ski er til begyndere eller lige niveauet over.

Håber at det var svar nok på dine spørgsmål.

Mvh.

Martin

Søg   Svar på indlæg