Pinligt at være dansker lige nu

Profilbillede af Kenneth Hansen

Nu er der nogen opmærksomheds syge danskere åbenbart med en Anne Jorsø i spidsen som deltager i potentielt sagsmål mod delstaten Tirol/Tyrol - for Covid-19 smitte. Godt nok pinligt. Jeg kender op til flere som tog afsted til alperne til trods for at de var bekendte med situationen i nord Italien og alpeområdet. Føj for den da - Kære Anne Jorsø og de øvrige 81 danskere - Tag nu ansvar for jeres eget valg. I var tilstede - i en tid hvor i sikkert kunne være kørt hjem istedet.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Peter Fabricius Holmen
Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Uden at jeg kender dem som du benævner som værende opmærksomhedskrævende, så synes ikke du er fair i din anskuelse af situationen for mere end 2 mdr siden.
Har du en tidslinje for, hvornår der blev meldt smittefare ud i Tyrol? De fleste dk turister tog afsted lige før folk blev advaret omkring smittefare i Tyrol.
Synes det er for nemt bare at shame folk herinde uden du har noget på dem. Tænker du end ikke kender disse mennesker.
Og de har vel reelt tabt penge - måske fordi myndighederne ikke har håndteret situationen efter bogen.

Profilbillede af Kenneth Hansen
Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Kære PeterH
Tak for dit svar - dog ikke helt så intelligent endda. Hvis vi tager den nedefra - så skriver du at de lokale myndigheder i Østrig ikke har håndteret situationen efter bogen ! - øøøhh, hvilken bog er det du refererer til - er det den fra sidste gang der var Covid-19/Corona.Så skriver du at jeg ikke bør Shame folk herinde - øøøhh men det er OK at gå på tv og hænge et helt alpesamfund ud for noget de ikke kunne kende i forvejen. Tænker heller ikke Anne Jorsø og de andre tabere kender konsekvenserne for de østrigske bjergbønder som hun shamer. Hun fik sine 15 minutters fame. Og nej jeg har ikke en tidslinje for noget som helst - ligesom resten af verden heller ikke havde nogen tidslinjer eller varsler for sygdommen som ingen kendte på forhånd. Min pointe er bare at såfremt de lokale myndigheder burde være eksperter i sygdommen, så burde Anne Jorsø og andre idioter også kunnet have regnet den ud og pisset hjem til sig selv.Og kære PeterH - jeg er yderst rimelig - jeg bliver bare så træt når der er nogen så usle mennesker som Anne Jorsø, derude som dømmer andre uden at se i spejlet - det er i bund og grund der hele problemet ligger. Østrig og alperne bør som minimum uddele livsvarig karantæne for de 82 latterlige danskere som er med til at ville ligge sag an, mod dem som servicerer selvsamme danskere når de skal ned og drikke og feste - som de jo ikke har noget imod.

Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Jeg er egentlig ret enig Kenneth Hansen...... Det er satme for meget at folk begynder at sagsøge pga. corona. Det er så pisse nemt at være bagklog og sidde og sige bagefter hvad man burde have gjort osv. Nu er Ischl blevet udråbt som den store synder, men det kunne jo være alle mulige andre steder hvor der har været mange samlet. Jeg forstår udemærket at man på destinationerne har forsøgt at holde åbent så længe som muligt....... Der var jo ingen der vidste hva det udviklede sig til. Jeg skulle selv have været til Livigno da det hele lukkede ned, og ja det var da ærgerligt ikke at komme på ski, men blev sgu enormt ked af det på de lokales vegne. I Livigno bor der ca. 5000 fast og turisme er alt for dem, både sommer og vinter. Det er meget nemt for en dansker at sidde og sige de bare kan lukke.... Ja rigtig nemt i Danmark når vi lever af alt muligt andet eller mere end bare turisme. Jeg håber at komme tilbage til min favorit destination, Livigno, næste sæson. Jeg håber inderligt at de er kommet bare nogenlunde igennem, og der ikke er for mange der har knækket nakken på det....... Tænk sig at komme helskindet igennem og så få smidt et søgsmål i hovedet bagefter. Tak for det.

Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Bare vent. De er sikkert på ski igen til 2021.

Profilbillede af Jens
Sv: Pinligt at være dansker lige nu

sådan, så har "Facebook Politiet" også fundet vej til skisport.dk!

Sv: Pinligt at være dansker lige nu

....Ligesom de mega latterlige kommentarer der ikke har en skid med emnet at gøre !

Søg   Svar på indlæg