☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦

Pinligt at være dansker lige nu

Profilbillede af Kenneth Hansen

Nu er der nogen opmærksomheds syge danskere åbenbart med en Anne Jorsø i spidsen som deltager i potentielt sagsmål mod delstaten Tirol/Tyrol - for Covid-19 smitte. Godt nok pinligt. Jeg kender op til flere som tog afsted til alperne til trods for at de var bekendte med situationen i nord Italien og alpeområdet. Føj for den da - Kære Anne Jorsø og de øvrige 81 danskere - Tag nu ansvar for jeres eget valg. I var tilstede - i en tid hvor i sikkert kunne være kørt hjem istedet.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Peter Fabricius Holmen
Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Uden at jeg kender dem som du benævner som værende opmærksomhedskrævende, så synes ikke du er fair i din anskuelse af situationen for mere end 2 mdr siden.
Har du en tidslinje for, hvornår der blev meldt smittefare ud i Tyrol? De fleste dk turister tog afsted lige før folk blev advaret omkring smittefare i Tyrol.
Synes det er for nemt bare at shame folk herinde uden du har noget på dem. Tænker du end ikke kender disse mennesker.
Og de har vel reelt tabt penge - måske fordi myndighederne ikke har håndteret situationen efter bogen.

Profilbillede af Kenneth Hansen
Sv: Pinligt at være dansker lige nu

Kære PeterH
Tak for dit svar - dog ikke helt så intelligent endda. Hvis vi tager den nedefra - så skriver du at de lokale myndigheder i Østrig ikke har håndteret situationen efter bogen ! - øøøhh, hvilken bog er det du refererer til - er det den fra sidste gang der var Covid-19/Corona.Så skriver du at jeg ikke bør Shame folk herinde - øøøhh men det er OK at gå på tv og hænge et helt alpesamfund ud for noget de ikke kunne kende i forvejen. Tænker heller ikke Anne Jorsø og de andre tabere kender konsekvenserne for de østrigske bjergbønder som hun shamer. Hun fik sine 15 minutters fame. Og nej jeg har ikke en tidslinje for noget som helst - ligesom resten af verden heller ikke havde nogen tidslinjer eller varsler for sygdommen som ingen kendte på forhånd. Min pointe er bare at såfremt de lokale myndigheder burde være eksperter i sygdommen, så burde Anne Jorsø og andre idioter også kunnet have regnet den ud og pisset hjem til sig selv.Og kære PeterH - jeg er yderst rimelig - jeg bliver bare så træt når der er nogen så usle mennesker som Anne Jorsø, derude som dømmer andre uden at se i spejlet - det er i bund og grund der hele problemet ligger. Østrig og alperne bør som minimum uddele livsvarig karantæne for de 82 latterlige danskere som er med til at ville ligge sag an, mod dem som servicerer selvsamme danskere når de skal ned og drikke og feste - som de jo ikke har noget imod.

Søg   Svar på indlæg