Rejseforum - Skirejser

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kurt Larsen skrev:
Hej Andree
Jeg er stor fan af Zillertal. 3 - 4 fornuftige skiområder + et par små mere i samme dal. Hvis I har bil med, er det meget nemt at komme rundt og der er store gratis parkeringspladser ved lifterne. I Zillertal er skiløbet op til ca. 2500 meter + Hintertux (Ca. 3200) det meste skiløb mellem 1500 - 2500 meter så sner er gen. god og det kan løbes i bund, de fleste steder dog på sorte pister.
Prøv at kigge på Chalets Hotter i Zell. her bor man i gode lejligheder lige ved liften og afterski i næsten samme bygning, Sunweb har lejlighederne i DK, men vær obs på priser hvis i ændre bestilling via dem. Gen. er Zillertal ligeledes billig især i forhold til Ischgl, Sölden mf.
Mvh
Kurt
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skirejser"
Til forsiden af forummet