Rejseforum - Skiudstyr

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
ArneB skrev:
Lej med en aftale om at du må skifte ski. Det er kun dig selv, der kan mærke, hvilke ski der passer til dit skiløb. Ingen ski er gode til det hele, så der er afgørende, hvad du lægger mest vægt på.
Køber du ski til små hurtige sving på pisten, vil du få problemer off-pist, og vælger du ski, som er gode off-pist, kan du opgive de korte hurtige sving på pisten.
Jeg har flere par, som er købt brugt til rimelige priser. Løber mest på et par gamle Salomon Pocket Rocket, som fungerer godt for mig i det meste af mit skiløb, men de korte hurtige sving duer de ikke til. Det er jeg så heller ikke i form til alligevel. ;-)
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skiudstyr"
Til forsiden af forummet