Rejseforum - Skibums til skibums

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Tobias-Fuglsang skrev:
Hej med jer.
vi er et freestyle team på en 6 stykker, fra oure skigym som meget gerne vil på sæson i 2021-2022.
vi er alle til den tid cirka 20 år gamle. vi vil meget gerne afsted for at udvikle vores kompetencer inden for feestyle skiløb, derfor vil vi gerne til områder, som flachauwinkel, Whistler eller Mammoth. vi har brugt meget tid på at finde steder og bo men det er mega svært grundet det er mega dyrt, og hvis muligt ikke behøve at arbejde dernede, men før vi tager afsted. derfor vil vi gerne havde jeres hjælp i form af om der er nogen der har kontakter, eller ideer til hvordan vi kan finde et sted og bo og måske et arbejde. mage tak for hjælpen. MVH Loco Pandas.
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skibums til skibums"
Til forsiden af forummet