Rejseforum - Skiudstyr

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Boe skrev:
Købte sidste år et par Atomic Vantage 90 TI i længden 176, (er selv 180, 90 kg). Jeg fik stort input fra flere eksperter, danske som udenlandske. Jeg sporede mig ind ved at læse og se rigtig mange anmeldelser. Både på tyske og amerikanske/canadiske sites. Det var til stor inspiration og hjælp.
Har stadig mine gamle Fischer RC4 SC, som er ekstremt hurtige fra kant til kant. Jeg er dog overrasket over hvor lette de ny Atomic er at dreje trods den noget større bredde og drejeradius. Specielt er de overlegne i tung sne, slush, crud og moderat dybsne, hvilket jo nok er det man møder mest, når man bevæger sig uden for pisten, hvilket jeg gør mere og mere - netop grundet de nye ski.
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skiudstyr"
Til forsiden af forummet