Rejseforum - Skirejser

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kasper Nielsen skrev:
Hej alle,Jeg er studerende, og har altid som ung taget på skiferie med mine forældre. Dog har min far fået et dårligt knæ, og vi har derfor ikke tradition for at tage på skiferie længere. Jeg har altid godt kunne lide at stå på ski, men synes (efter jeg selv undersøgte, hvad det kostede), at det er helt sindssygt dyrt, hvis man vil nogle steder hen, som er beregnet til "øvet" skiløbere.Jeg vil derfor høre, om i har nogle gode tips og tricks til, hvordan man kan få gjort sig et godt køb på sin skiferie - er der nogle uger, der er bedre end andre, eventuelle gode skisteder, som er billigere end andre, afbudsrejser mv. ? Jeg er meget interesseret, da jeg har planer om at invitere min familie på ski næste år.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

De bedste ski-hilsner,

Kasper Fink Nielsen.
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skirejser"
Til forsiden af forummet