Rejseforum - Rejsekammerater

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Finn Pedersen skrev:
Hej med jer. Jeg påtænker en sidste skitur henover påsken 2019 (med forbehold for ordentlige forhold). Ingen i omgangskredsen har dog lige mulighed for og ta med. Jeg er meget øvet på ski, og kører over det hele både på og uden for pisten. Tænker Ischgl som destination. Planen er afgang onsdag d. 17 april. Ankomst Ischgl tidlig torsdag morgen. Efter endt skiløb søndag d. 21 går turen hjemover. Jeg har mulighed for og ligge bil til. En VW CC hvor der med minimal bagage er plads til 4 i. Håber der er nogle skitosser derude med samme plan ??????????. Hilsen Finn
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Rejsekammerater"
Til forsiden af forummet