Alpe d'Huez

Profilbillede af Anne Sørensen

Skal til Alpe d'Huez i uge 1 (nytåret), med Scanski............er der nogen der har erfaringer med at rejse med Scanski og hvordan er Afterski-livet i Alpe d'huez ?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Claus Madsen
Alpe d'Huez

hej Anne.

Alpe d. huez er alletiders, der er skiløb for alle, har været der to gange med danski, som vist nu er sammen med scanski, hvis du skal bo ilejlighed skulle du tage at vælge menuen på deres hoteller de er gode og rigeligt mad. skiløbet er som sagt for alle , giv dig selv turen ned ad sarrene pisten, den er godt nok sort, men det er kun lige enkelte passager der er lidt stejle Ps husk lidt mad og drikklse og kør lidt væk fra pisten og nyd udsigten.l Rigtig god tur.afterskilivet er fint nok, men ikke som østrig, det foregår som regel på deres egne hotteller, men rigtigt hyggeligt.

mvh
Claus

Profilbillede af Annette Larsen
Alpe d'Huez

Vi var 3 personer der i 1999 var på alle tiders tur med Skcan ski i Alpe dHuez.Det var alletiders tur ,vi boede på deres stamhotel,det var ikkenoget særligt,men vi fik alle en super betjening,og lækker mad,hyggeligt samvær, sådan lidt højskoleagtigt,på en rigtig sjov og hyggelig måde.Det var første gang vi rejste med det selskab ,det var rigtig godt der var kun et minus,jeg syntes det var en rædsom opkørsel men døjer også med busser og højder,men håber du får en god tur,HEJ FRA ANNETTE

Profilbillede af Søren Winkel
Alpe d'Huez
Hej!

Jeg har været i Alpe d´huez i påske 2001. Vi var en gruppe på 3 personer der tog dertil i den sidste uge af skisæsonen. Stedet er ret godt med masser af svære pister, især fra en top (3800) hvor der er kun sorte pister til dalen, og en af dem er på 16 km. Det anbefales en masse vækst og lidt sukker (silk og lign.) hvis man kører på denne piste.
Jeg rejste også med ScanSki, jeg var ikke helt tilfreds med dem især informationer fra deres side var ringe, men vi passede os selv, og det gik fint. Nattelivet arrangeres af Scanski foregik altid på deres egne steder. Guiderne var okay, måske til et 7-tal.

God tur dernede!

Søren

Profilbillede af HardKaare
Alpe d'Huez

Hej Anne
Jeg har været i Alpe D'Huez nogle gange, den sidste gang som arrangør for en gruppe på ca. 100 personer. Man kan sige at ulempen ved byen er at det hele ikke ligger samlet, som i fx. Val T. Det kan betyde at i alt efter hvordan i bor kan komme til at gå tværs over byen for at komme på disko.

Ellers er byen som mange andre franske satelitbyer...Området er cool nok. Rimeligt varieret, så der skulle være noget for de fleste.

God fornøjelse

::Kaare Damgaard

Profilbillede af Morten
Alpe d'Huez

Hej Anne

Jeg har for et par år siden været guide i Alpe (slang for Alpe d'Huez), og jeg kan kun anbefale stedet. Stedet henvender sig til så at sige alle, lige fra begyndere til meget øvede. Nattelivet er også ganske godt, her er det specielt de engelske barer UG der ligger lige overfor L'Herpie (scanskis hotel), samt Smithy's jeg vil anbefale. Aferskien plejer skanski at holde på L'Herpie og det varierer meget hvor meget meget gang i den der er. Men så kan man gå på UG hvor flere af de andre danske rejseselskaber holder til.

Morten

Profilbillede af Kim
Alpe d'Huez

Hej !

hvis jeg nu søger et job som hotelpersonale i frankrig... hva gør jeg så ??

håber du/i kan hjælpe mig

M.v.h

Kim Madsen

Profilbillede af Kim
Alpe d'Huez

Hej !

hvis jeg nu søger et job som hotelpersonale i frankrig... hva gør jeg så ??

håber du/i kan hjælpe mig

M.v.h

Kim Madsen

Profilbillede af Mads
Alpe d'Huez

Først omkring Alpe d'Huez, jeg har selv været der 2 hele sæsoner samt det løse derefter. Stedet er super på ski, hvis sneen er der.... Afterskien er hvad du gør du kan give den fuld gas på en bar med mange andre, selv starte en fest på hotellet eller bare nyde den gode stemning og øllene i godt selvskab, men den får da lidt ekstra i nytåret.

Til Kim -> Så skal du kontakte et af bureauerne herhjemme, dette være sig PistAseSki, Dan ski, Scan ski, Northlander eller langley. Der er hoteller forskellige steder, jeg ved bl.a. at der er i Alpe, Valdi, 2alpes, serre che., sauze, osv.. Men du skal nok skynde dig at være ude efterhånden, så kontakt bureauerne

Profilbillede af Brian Christensen
Sure Skistøvler

Hej
Jeg er begynder, og sidste sæson, var jeg i Østrig på et Hotel som ikke kunne tørre støvlerne ordentligt, med det resultat at de lugter sure.

Kan man tage inderstøvlerne ud og vaske dem, eller hvad gør man, og hvad gør jeg næste gang for ikke at komme i samme situation ???

Profilbillede af Andreas E.
Nye ski, sæson 17/18

Hej Skisport.dk
Jeg er en ung fyr på 19 år, der skal til at købe sin første racecarver/slalomski. Jeg har løbet i godt 10-11 uger, og vil vurdere mig selv som habil på alle pister. Mit spørgsmål går på, hvad længde jeg skal vælge, da jeg er i tvivl. Jeg elsker at lave korte/mellemlange carvingsving. Jeg har umiddelbart kigget på en Head supershape speed 17-model, men er i tvivl om str. 170 eller 177? Jeg er 192cm og vejer ca. 90kg. På forhånd tak :-)

Profilbillede af Dirk Anthonisen
Skileje i Hemsedal

Nogen der har erfaringer med "Hemsedal SkiShop" vedr. skileje ?

Profilbillede af Per Kristiansen
Skistøvler tilpasning - canting samt cuff aligment

Der er mange som tilbyder støvle tilpasninger. Men mange gange drejer det sig mere en tilpasning til foden og ikke så meget til hele kroppen (bio-mechanically). Det tætteste man kommer er er tilpasning af skøvle skaftet (cuff alignment) - men hvad med canting ("tiltning" af støvlen/bindningerne) for korrekt vægtfordeling tilpasset kroppens "skævheder" - det finder man igen stedet - er det bare ikke komme nord for aplerne?

Profilbillede af Per Kristiansen
Sv: Skistøvler tilpasning - canting samt cuff aligment

sorry - forkert sted det dette indlæg

Profilbillede af Finn Rasmussen
randonnestøvler i alm. tyrolia bindinger???

Jeg står med et par Scott Cosmos III. De passer godt, men er den buede gå-sål et problem i almindelige bindinger, der ikke er randonne??? Støvlerne kan klikkes i.....

Søg   Svar på indlæg