Anmeldelse af Whistler / Blackcomb

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Sanne Precht Jensen 22/01 2018

Det ultimative skiferieområde
Var i Whistler i vinteren 2016, og det er den fedeste skioplevelse til dato. Man forstår næsten ikke størrelsen på området, før man har prøvet at køre der. Det er ENORMT. Vi kørte på ski uafbrudt i 7 hele dage, og vi prøvede hele tiden nye områder, men nåede nok kun at køre på max halvdelen af alle pister. Selv om vi var der i uge 8 og der efter sigende skulle være mange mennesker der, så føltes det aldrig sådan. Det var meget sjældent at der var kø ved nogle lifter - og den ene vi oplevede det ved, dér underholdt fuglene os - de kom og satte sig på vores hænder og hovedet, hvis vi viste at vi gerne ville, eller havde noget mad til dem. Utrolig hyggeligt. Som en anden har skrevet, så oplever man aldrig "skubben og masen" i køerne - folk har pli og respekterer hinandens tur uanset hvad. Når man kommer op på toppen af bjergene/står af de store lifter, står der ofte ældre mennesker, som kommer og hjælper én med at overskue de bedste/nemmeste og rigtige pister alt efter hvad man skal (det kan være lidt uoverskueligt nogle gange). Meget god service.
Byen er rigtig hyggelig med masser af restauranter, butikker osv. Og hotellerne ligger rundt omkring i byen og langs gågaden. Og liften ligger lige midt i byen.
Det er den ultimative skiferie at tage hertil...skynd jer afsted!

Se profilen for Claus-Madsen
Claus-Madsen 31/08 2015

Verdens bedste skiområde
jeg var i Whistler i sæsonen 10/11 hvor vi fik 1579 cm sne. Det var helt fantastiske 6 måneder, hvis man elsker at køre off piste. Det er en grund til at Whistler Blackcomb flere gange er blevet kåret til verdens bedste skiområde - og det er simpelthen at alt bare fungerer!Selve skiområdet er ENORMT, alt hænger fantastisk godt sammen. Der er noget for alle niveauer også er der altså en positiv liftkø stemning du ikke vil opleve andre steder. I det hele taget vil du ikke opleve at nogen skubber eller kører over dine ski i liftkøen. Byen er fantastisk hyggelig med et hav af restauranter, barer og butikker med alt du har brug for. Kommer du med børn, kan i køre på pister hvor der er "No-speed-zones", hvilket bliver overholdt, grundt et hav af ansatte på bjerget som sørger for at folk sænker farten. De samme personer hjælper dig også med ALT du kunne ha' brug for, lige fra rundvisning til en guidet tur i området.Er du ung og vild med fun parks - så havde Whislter, og har vidst stadigvæk ca. 5 funparks. Hvor du kan øve fra nu til du står nr. 1 på verdensranglisten. ENORME parks, med fede obstacels og kickers. Jeg ku' skrive fra Whistler fra nu til næste vinter, og det eneste negative ved stedet er priserne, desværre steg priserne efter Vinter OL i 2010. Ønsker du dog at komme et sted hen, hvor ALT bare fungerer! Så tag til Whistler - du vil ALDRIG fortryde det!

Kenneth 25/07 2014

Et par tips til et længere ophold...
Whistler er en fed destination - Glimrende pister og oceaner af off-piste.
Har tilbragt 4 mdr på board der og vil MEGET gerne tilbage.

Økonomi:
Du skal give den fuld gas mht arbejde før du tager af sted, for det er en dyr fornøjelse at klare en sæson i Whislter.

Kom i gang med at søge bolig ASAP ! Priserne er høje og udvalget svinder hurtigt når sæsonstarten nærmer sig.
Den lokale avis er nok det bedste bud: www.piquenewsmagazine.com
Jeg vil anbefale områderne
Whistler by (siger sig selv)
Creekside (lifter direkte fra Creekside, men 15 min i bus til Whistler by)
Alpine Meadows (Roligt villaområde, 15 min bus til Whistler by)

Sæson liftkort koster godt 8500 kr, hvis du køber inden midt okt. Herefter koster det godt 10.000 kr

Generel info om Whislter/Blackcomb: www.whistlerblackcomb.com

Flybillet til Vancouver koster omkring 6500,-

Fra Vancouver går bussen til Whistler. Den afgår fra lufthavnen og turen tager omkring 2 timer.

Har du planer om at købe nyt grej, så vent til du kommer derover. Noget billigere end i DK.

Supermarkedspriser omtrent som DK, lidt dyrere.
Rimelige priser på bar. Restaurant billigere end DK.

Skulle du få lyst til at arbejde, så kan du ansøge om "working holiday visa", der er en 1-årig arbejdstilladelse du kan opnå én gang i Canada.
http://www.cic.gc.ca/english/work/apply-how.asp

Husk god forsikring. F.eks "Europæiske Rejseforsikring".

Chris 19/01 2011

skibums i whistler!
hej mig og en ven, vil meget gerne til whistler som ski bumser i 3 mdr. Vi har planer om at se om vi kan leje os ind i en lejlighed i de 3 mdr. Vi har ikk nogle planer om at arbejde mens vi er afsted, men faktisk bare være på pisterne samt gå i byen altså bare nyde rejsen. Er der nogen der evt. har nogle gode ider eller erfaringer med whistler vil jeg gerne høre dem...?

På forhånd mange tak. :)

Kristian Dall 29/03 2007

Super sted
Jeg er lige kommet hjem efter en uge i Whistler, og kan ikke sige andet end det er kanon. Servicen er i top overalt, meget bedre end alle steder i europa.

Whistler består jo at to steder som er stået sammen, bjerget Whistler og Blackcomb. Der er en lille forskel, Blackcomb er en smule mere sjov, for den gode ski løber, hvor whistler er kanon for børn -og familie.

After ski, er også helt i top, der er noget for alle både gamle og unge.

Afstanden fra hytter og hoteller til lifterne er meget forskellige. Jo længere væk, jo billigere bliver det at bo, jeg boede personligt kun 5 min. gang fra lifterne, hvilket var dejligt, mange hoteller har egne busser, som man kan blive kørt i som er gratis service. Derfor vil jeg anbefalde at man giver lidt mere for at bo, for så er oplevelsen helt i top. En uge ved mig MyTravel Tango, skulle jeg give ca. 12.000 DKK for med fly. Hotel Coast Whistler Hotel.

Hvis man selv har mod på det, kan man også finde hoteller og gode tilbud på liftkort på www.whistler.com ell. www.whistlerblackcomb.com

Se profilen for Nicholas-D
Nicholas-D 01/03 2007

Stort og komplet skiområde
Whistler/Blackcomp er et imponerende skiområde som med rette kan måle sig med de aller bedste Europæiske områder.
Skiområdet er meget komplet med et stort og varieret udbud af pister i alle sværhedsgrader.
Der udgår f. eks. altid en svær og let pist fra toppen af hver lift. Dvs. at alle skiløbere kan udnytte området til fulde. Lifterne betjener området på genial vis, så der stort set ikke er flaskehalse og køproblemer trods de mange skiløbere.
Der er masser af fedt skovskiløb, meget lange pister og stejle offpistruter. Super fedt område med masser af god pulversne.
Byen er en rigtig by med gågader og strøg som minder lidt om en blanding mellem Chamonix, Val d'Isere og Zermatt. Der er masser af muligheder for godt natteliv og gode restauranter af forskellige nationaliteter.
Eneste minus er man ofte kan komme til at gå langt gennem byen med ski på nakken, til og fra skibusser eller hoteller. Altså med mindre man har råd til at bo lige op af lifterne.
Intet under at dette geniale skiområde er vært for alle alpine konkurrencer ved Vinter OL 2010.

Therese Christensen 18/10 2006

er der nogen der vil med??
Whistler er helt sikkert et paradis for snowboarder og skiløber. Jeg var der i vinteren 2006, og ønsker at komme afsted igen her over julen og januar dvs. 2007. Men denne gang har jeg, grundet job i DK kun en måned og derfor søger jeg andre der har lyst til at joine mig på eventyr. Jeg er en 22 årig frisk pige. skriv til mig. therese@clubroyal.dk

Bjarke Madsen 27/03 2006

Hjælp søges
Vi er 3 gutter som har besluttet os for at prøve lykken i Whistler efter vi er færdige med handelsskole og gymnasie... derfor blev vi enige om at tage til Canada (whistler), hvor vi vil forsøge at få et arbejde.. derfor vil vi meget gerne høre fra andre der har været i Canada og boet der i ca. ½ år, det kunne jo være at der var nogen som havde nogle tips de kunne bidrage med, og måske give os lidt hjælp med at søge om arbejdstilladelse m.v.
hvis der skulle være en venlig sjæl kan jeg kontaktes på msn messenger eller via e-mail på: darknegro@hotmail.com

Malte Kristiansen 06/01 2006

Whistler
Byen ligger 675 m.o.h. og ikke 2200 m.o.h. som opgivet.

Steen Nielsen 30/07 2003

Whistler

Whistler er helt klart et af de allerbedste omraader i Canada. Omraadet er meget stort og meget varieret i sværhedsgrad og intensitet. Paa en dag med 30 cm. nysne er det i verdensklasse, uden nysne kan man nyede de mange og meget lange nedfarter som altid er groomed.

Men, der er mange andre lokationer som er helt paa hoejde med Whistler, Sun Peaks skal besoeges. Ikke saa haardt "presset" et omraade som whistler, men med samme hoeje klasse af infrastruktur som Whistler.

I modsaetning til de mange europaeiske ski omraader, saa er der en bemaerkelsesvaerdig god stemning i Canada, der er ikke ventetid i lifterne og de fleste lejligheder er ski-in ski-out.

Canada kan kun faa topkarakter.

Steen