JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Lynhurtig levering.

Profil af Vinterly Skirejser

Vinterly Skirejser
Vasevej 37
6950 Ringkøbing
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1226)
4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot (254 anmeldelser)
Vinterly Skirejser
Med Vinterly Skirejser kan du nyde en skiferie for både far, mor og børn. Vi hed tidligere Team Benns Ski, men skiftede til vinteren 2018/19 navn.

Hos Vinterly Skirejser er der plads til alle. Og tænkt på alle. Vores stærke familiedestinationer byder på masser af aktiviteter og arrangementer, der taler til hele familien. I kan nyde dem sammen - eller hver for sig - og på de nordiske destinationer.

Sikkerheden er i top, og du og din familie er i trygge hænder hos vores guider og hos de danske skilærere. Du får naturligvis en favorabel børnepris og garanti for dansk skiskole på udvalgte rejsemål.

Alt efter hvilken type du vælger, byder Vinterly Skirejser på alt fra hyggelige aftenarrangementer, pistevisninger og alletiders familiepicnic. Guiderne tilrettelægger et ugeprogram fuld af aktiviteter for store som små gæster. Du bestemmer selv, om - og hvornår - du vil deltage. Hold også øje med de uger, hvor vi byder på spændende specialrejser for jer, der vil lidt mere.

I Danmark har vi vores helt egen fornemmelse for sne, som vi i Vinterly Skirejser sætter en stor ære i at kende alt til. Derfor er vi stolte over endnu engang at kunne byde danskerne velkommen til en række af de bedste og største skirejsemål. Tag et kig blandt vores rejser og lad dig inspirere til dit livs skiferie - uanset om du er til bløde familiepakker, varm romantik eller cool afterskiing.

Søg skirejser hos Vinterly SkirejserRejsemål og transportformer som tilbydes af Vinterly Skirejser

Grønt ikon: Vinterly Skirejser har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Vinterly Skirejser, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Italien
Canazei CPH
Livigno CPH
Norge
Hafjell
Skeikampen / Austlid
Sverige
Idre Fjäll
Stöten
Østrig
Bad Gastein CPH BLL AAL
Lofer CPH BLL AAL
Maria Alm CPH BLL AAL
Saalbach CPH BLL AAL
Schladming CPH BLL AAL
St. Johann in Pongau
Wagrain CPH BLL AAL
Zauchensee CPH BLL AAL
Zell am See CPH BLL AAL


Nyheder fra Vinterly Skirejser