Anmeldelse af Borovets

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Margit Neisig 18/02 2012

Borovets - dejligt skisportssted
Vi har forelsket os så meget i Borovets, at vi har købt en skihytte (velegnet for op til 8 personer). Hytten lejes også ud:
https://sites.google.com/site/hytteibulgarien/

Vi har netop selv haft en pragtfuld uge med rigtig god sne. Vi er en familie med både begyndere og øvede skiløbere - og der er noget for os alle. Borovets er også kendt for gode engelsk talende skilærere. Og så er det billigt at leje ski og købe liftkort. Køen ved lifterne er også overskuelig.

Hytten ligger i et veldrevet kompleks med en god lille restaurant, swimming pool, jacuzzi og minimarked.

Jesper Nielsen 07/03 2009

borovets
var afsted i uge 9 i 2009.... dejligt område, stort set ingen kø problemmer ud over gondoren om morgen... desværre har området en stor manglen på længere begynder bakker og blå pister, så selv om skiskolerne er billige (50kr for eneundervisning og 30kr for hold) er det ikke et sted for begyndere...

lokale befolkningen er meget venlige, og kan stort set alle sammen forstå og tale engelsk... den helt store fordel ved bulgaruen er at alt er billigt, priserne er vil 30 til 50 % under de danske...

jeg vil klart anbefale borovets til den øvede skiløber, som ikke har råd til alperne... vi flyv der ned og boet på et flot 5 stjernet hotel, med halvpesion... desværre var maden som alt østeuroperisk mad, ikke altid lige god ;) men selve rejsen kostede os ca. 3500kr

Min tur til Borovets.
Borovets er et mindre skisportsted i Bulgarien. Der er selvfølgelig muligheder der, men det er ikke så stort et område som de fleste steder i Østrig.

Anders Rasmussen 10/02 2005

Lifter
en stor lift i byen, lang kø om formidagen, når man kom op i skiområdet var pisterne o.k. men slæbe/knaplifterne meget gamle, man blev løftet en ½ meter op i luften, byen er som meget af den slags, sovinirbutikker over alt, restauranter i masse vis o.k. mad
vi prøver bulgarien igen i år 2005 men et andet sted.

David 08/01 2003

Yeeeeeaaah!!!! borovets styrer...
BOROVETS SPILLER MAKS...
Nu er det tredje gang at vi, dvs. 4 gutter, tager afsted til Bulgarien for at stå på ski.
Stedet er i top og priserne i bund.
Rent skimæssigt er der mulighed for at selv de store stygge "pistehajer" godt kan hygge sig på pisterne, og afterskiing-folket kan godt varme drikkemusklen op. Jeg lægger ikke skjul på at Borovets er optimalt hvis man vil drikke sig "en ordentlig frikadelle i øret" for næsten ingen knaster. Selv vodkaen er billigere end juicen....og nej man bliver ikke blind af at drikke Bulgarsk vodka, da jeg selv har drukket tæt på de 1000 flasker;-)
Her til sidst vil jeg så lige sende mine varmeste hilsener til de bulgarske piger (også dem man kan betale for, hehe) samt de svenska flickor vi kommer igen i uge 8, 2003... Så til alle jer derude, tag brillen på og "staven i hånden" og afsted til Borovets.

MelSki_(DK) 07/05 2001

Udmærket skisportsted !!!
Nu har jeg været i Bulgarien på ski i et par år men i år var det først gang mine ski skulle til Borovets. Egentligt er det et ganske udmærket skisportsted men en klar ulempe er at området er delt op så det er, meget svært hvis man er flere afsted som ikke er lige gode. For begynderne kører i den ene del og det øvede et helt anden sted, og der er langt fra den store gondol til den lille 1-persons lift og det går op af bakke. Men når alt kommer til alt havde jeg endnu, en super skiferie i Bulgarien. dog skal det til slut siges hold jer fra de "hyggelige familie Hoteller" de ligger langt fra det hele et godt hotel er Rila ligger midt i det hele !!

Mange Skihilsner
Martin

jens jørgensen 25/11 2000

Ang. Borovets i Bulgarien
Borovets er det idelle sted for studerende og andre folk med ikke særlig mange penge, for det er billigt at rejse der ned, og det er billigt at opholde der sig der nede.
Men de billige priser har absolut intet! Med sne kvalitet, eller manglene sne at gøre, for det er i top. Og ligeledes med personalet og de lokale.
Alt i alt er det et dejligt område for nybegyndere og øvede.

Venlig hilsen Jens Jørgensen