Kari Traa Louise 3/4 tights, sort, 34(XS)

Kari Traa Louise 3/4 Tights er de perfekte løbe- og træningsbukser til piger, der elsker at presse sig til det yderste. Materialet er superelastisk, hurtigtørrende og perfekt til hårde træningsture.

Bukserne er specifikt designet til at støtte dig og dine led, når du træner. Bukserne går ned til cirka midt på skinnebenet, og har strategisk placerede ventilationskanaler. De er udstyret med en lille lynlåslomme på lænden, og refleksdetaljerne gør dig synlig om aftenen.

Specifikationer og features:
Materialer: 87% polyester, 13% elastan
3/4-længde
Justerbar ved taljen


Lynlåslomme på lændenFragt og ekspeditionsgebyr på 49 DKK (indenfor Danmark), gælder pr. auktion. Så hvis du vinder flere auktioner skal du betale gebyret for hver auktion. Vi forbeholder os dog retten til at sende flere auktioner samlet, såfremt de er vundet af samme person. I tilfælde af returnering af varen får du dette gebyr retur, men du skal dog selv betale selve returfragten.

Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.
Støtter muskler og led
Hurtigtørrende stof
Pasformen kan justeres ved taljen

OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktionSe næste auktion ››
Slutter:
24/10 2021 22:12:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 499,-
Startbud:
DKK 1,-
Næste bud:
DKK 75,-
Antal bud:
2

Byderen med buddet på DKK 50,- kan have et endnu højere bud. I så fald vil dit bud straks blive overbudt af denne byder (det er grunden til at bud dateret tidligere end det næsthøjeste i nogen tilfælde ligger øverst).

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Annette Svensson
23/10 2021 09:17:51
50,-
Lars Viedel
22/10 2021 20:02:38
25,-