Kari Traa Maria Jacket, fruit, 40(L)

Kari Traa Maria Jacket er en let sag med varme dun foran og et tyndere elastisk stof på ryggen, så du altid har optimal bevægelsesfrihed. På indersiden er jakken blød og børstet, hvilket øger komforten og lader dig bruge den overalt - på en kølig sommeraften, efter træning eller under en skaljakke på en vinterdag.

Specifikationer og features:
Dun foran, elastisk stof bagpå
Hellang lynlås
God varme
Optimal bevægelsesfrihed
Blød inderside

Materialer
Hovedmateriale: 85 % Polyester, 15 % Elastane
Andet materiale: 92 % Polyester, 8 % Elastane
Fyld: dun

Fragt og ekspeditionsgebyr på 49 DKK (indenfor Danmark), gælder pr. auktion. Så hvis du vinder flere auktioner skal du betale gebyret for hver auktion. Vi forbeholder os dog retten til at sende flere auktioner samlet, såfremt de er vundet af samme person. I tilfælde af returnering af varen får du dette gebyr retur, men du skal dog selv betale selve returfragten.

Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.

OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktionSe næste auktion ››
Slutter:
26/09 2021 22:00:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 799,-
Startbud:
DKK 1,-
Næste bud:
DKK 50,-
Antal bud:
1

Byderen med buddet på DKK 25,- kan have et endnu højere bud. I så fald vil dit bud straks blive overbudt af denne byder (det er grunden til at bud dateret tidligere end det næsthøjeste i nogen tilfælde ligger øverst).

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Anja Hedemann
10/09 2021 22:54:25
25,-