Protest Indras JR, junior fleece jakke, pink, 116

Fleece jakke der egner sig godt til udendørs aktiviteter, som jakke til en kølig sommeraften eller en friske forårsmorgen. Her får du en funktionel jakke i fleece med fiberdun detaljer som egner sig utroligt godt til f.eks. gåture i skov og ved strand.

En overgangsjakke har fuld længde lynlås, 2 skrålommer, 1 brystlomme og en hætte i fiberdun. Alle lynlås er i kontrastfarver.

Fleecen er meget behagelig at have på, og kan gøre det ud for en tynd jakke, men giver samtidig større bevægelsesfrihed.

En rigtig lækker jakke i god kvalitet, til en meget attraktiv pris.

Materialerne er:
100% Polyester

Fragt og ekspeditionsgebyr på 49 DKK (indenfor Danmark), gælder pr. auktion. Så hvis du vinder flere auktioner skal du betale gebyret for hver auktion. Vi forbeholder os dog retten til at sende flere auktioner samlet, såfremt de er vundet af samme person. I tilfælde af returnering af varen får du dette gebyr retur, men du skal dog selv betale selve returfragten.

Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.

OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktionSe næste auktion ››
Slutter:
26/09 2021 21:50:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 600,-
Startbud:
DKK 1,-
Næste bud:
DKK 50,-
Antal bud:
1

Byderen med buddet på DKK 25,- kan have et endnu højere bud. I så fald vil dit bud straks blive overbudt af denne byder (det er grunden til at bud dateret tidligere end det næsthøjeste i nogen tilfælde ligger øverst).

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Hanne Nielsen
15/09 2021 23:33:42
25,-