Kari Traa Svala Sock, dame, greym, 36-37

Kari Traa Svala Sock er et par enkle og praktiske par skisokker. De har forstærket hæl og tå, og strømpen er lavet med flade syninger, der reducere gnidninger.

Strømperne er jacquardstrikket og produceret i DriRelease, som er en unik blanding af polyester og uld, som holder dig varm og tør mens du er fysisk aktiv.

Specifikationer og features:
Forstærket hæl og tå
Flade sømme
Jacquardstrikket
DriRelease

Materiale
86 % Polyester
10 % Merinould
4 % Elastane

Fragt og ekspeditionsgebyr på 49 DKK (indenfor Danmark), gælder pr. auktion. Så hvis du vinder flere auktioner skal du betale gebyret for hver auktion. Vi forbeholder os dog retten til at sende flere auktioner samlet, såfremt de er vundet af samme person. I tilfælde af returnering af varen får du dette gebyr retur, men du skal dog selv betale selve returfragten.

Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.

OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktionSe næste auktion ››
Slutter:
26/09 2021 21:20:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 159,-
Startbud:
DKK 1,-
Næste bud:
DKK 50,-
Antal bud:
1

Byderen med buddet på DKK 25,- kan have et endnu højere bud. I så fald vil dit bud straks blive overbudt af denne byder (det er grunden til at bud dateret tidligere end det næsthøjeste i nogen tilfælde ligger øverst).

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Dkpst
20/09 2021 20:37:07
25,-