Typhoon Poker, softshell jakke, mænd, sort, str 3XL(58)

Typhoon Poker jakken er en velsiddende og alsidig jakke til mænd, der færdes udenfor i alt forskellige slags vejr. Jakken kan fint bruges hele året rundt, når bare man justerer, hvad man har indenunder.

Jakken er kort og sporty, og den er således skræddersyet til enhver aktiv mand. Jakken har to sidelommer samt en aftagelig hætte. Softshell materialet er åndbart, og har en høj vandtæthed.

Vandtæthed: 8.000 mm (vandsøjletryk)
Med aftagelig hætte

14 dages fuld returret.

Fragt og ekspeditionsgebyr på 49 DKK (indenfor Danmark), gælder pr. auktion. Så hvis du vinder flere auktioner skal du betale gebyret for hver auktion. I tilfælde af returnering af varen får du dette gebyr retur, men du skal dog selv betale selve returfragten.

Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.

OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktion
Slutter:
18/08 2019 21:30:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 1.000,-
Startbud:
DKK 1,-
Næste bud:
DKK 50,-
Antal bud:
1

Byderen med buddet på DKK 25,- kan have et endnu højere bud. I så fald vil dit bud straks blive overbudt af denne byder (det er grunden til at bud dateret tidligere end det næsthøjeste i nogen tilfælde ligger øverst).

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Erik Lassen
17/07 2019 19:55:16
25,-