4F DryControl cykeltrøje, dame, navy, str 40(L)

Cykeltrøje til kvinder. Særdeles funktionel og velsiddende. Det er en let cykel trøje i et klassisk design med en tætsiddende pasform, god komfort og god elasticitet.

Denne trøje er med kort lynlås i halsen og silikonekant nederst på trøjen, hvilket forhindre trøjen i at glide op. T-shirten har reflekterende logo både foran og bagpå og er med korte ærmer. Bagpå er der lomme.

Det meget svedtransporterende og hurtig tørrende DryControl materiale som denne cykel trøje er lavet af sikrer høj komfort og stor bevægelsesfrihed, selv under stor fysisk aktivitet.

DryControl: Svedtransporterende polyester/elastan kombination som hjælper med at holde kroppens temperatur samtidig med at det er meget let.Det er åndbart med en konstruktion, der skal hjælpe med at fjerne sved fra kroppen så du undgår nedkøling.

Materialer: 92% Polyester, 8% Elastan

Porto (indenfor Danmark) og ekspedition: kr. 49,- pr. vundet auktion.
Pakken sendes med Postnord som privatpakke uden omdeling. D.v.s. du skal afhente pakken i nærmeste postbutik.

14 dages fuld returret


OBS: Auktionen forlænges automatisk med 5 minutter ved hvert bud, der afgives indenfor de sidste 5 minutter af auktionens varighed.

‹‹ Se forrige auktionSe næste auktion ››
Slutter:
28/04 2019 22:35:00 (se ur)
Vejl. pris:
DKK 299,-
Startbud:
DKK 1,-

Log ind her for at byde på auktionen.

Det er gratis at oprette en bruger og du får også adgang til at oprette fotoalbum, ønskelister, deltage i forummet og meget mere.

Når du byder accepterer du betingelserne

Bud

Der er foreløbig ingen bud på denne auktionsvare