Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat
Skiferien går til ... Montgenevre

Skiferien går til ... Montgenevre

Rikke har været Danski-guide i Montgenèvre i sæsonen 2016/17. Hun har forelsket sig i området – og det er ikke uden grund! Her er der nemlig mulighed for at give jer i kast på intet mindre end 104 kilometer piste, som fordeler sig i tre afdelinger. Få Rikkes bedste råd og fifs til en skiferie til Montgenevre her.

HER SKAL I STÅ PÅ SKI

Nordsiden er det største område, hvor I blandt andet findet 'gryden' - en bjergside med to stolelifter og to træklifter. Her finder i også den stejleste sorte piste, men samtidig også den bedste grønne piste. Her kan alle - uanset niveau - altså stå i samme område.

MONTGENEVRES HEMMELIGE JUVEL

Hvis I gerne vil prøve noget, som ikke alle kender til, skal I booke en bjergguide og køre noget af det fantatiske off-piste som ligger rundt omkring i området. Der er mange lokale, som tager til Montgenevre for at stå på off-piste - og det gør de af to grunde: 

1) Der er utrolig mange smukke og lange ture

2) Der er ikke mange som kører off-piste, så der er virkelig tale om first-track

HER SKAL I PÅ AFTERSKI

Når benene er ved at være trætte og maven hungerer efter en kold øl, så kan Rois Mage anbefales. Stedet ligger lige midt i byen og har en lækker solterrasse, hvor I kan nyde en kold øl og slappe af efter dagens skiløb.

Læs meget mere om hvor I skal spise, Rikkes favoritsted og hvor børnene skal stå på ski i Montgenevre lige her.

Psst ... Klar til at bestille årets skiferie? Ring til Danski på 86 800 600 eller udfyld formularen her - så sender Danski dig et gratis, uforpligtende tilbud.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser