« Til oversigten

Ét liftkort til 3 lande (6 destinationer)

St. Johann i Tyrol i Østrig og Skandinaviens 5 største skisteder på det samme liftkort

Nu lancerer SkiStar den første store nyhed for sine gæster i forbindelse med etableringen af St. Johann in Tirol i Østrig. Fra og med vinteren 2016/2017 indgår det tyrolske skisted St Johann in Tirol SkiStarssæsonkort og inkluderer dermed samlet 6 destinationer. 

”Kombinationen af den østrigske nyhed St Johann in Tirol og Skandinaviens fem største skisteder: Sälen, ÅreVemdalen, Trysil og Hemsedal gør, at vi kan tilbyde vores kunder en unik mulighed for at stå på ski i tre lande hele vinteren” siger Linda Morell, PR Chef SkiStar AB. 

3 Lande (6 destinationer) på samme liftkort

”Med liftkortet tilbyder vi en unik mulighed for at udforske seks skisteders forskellige karakterer og få adgang til et udvalg, der består af 400 løjper, cirka 235 lifte, 25 børneområder og 15 parker” afslutter Linda Morell.

Sankt Johan in Tirol er et lille charmerende skisted med et tydeligt familiepræg, som ligger i hjertet af det østrigske Tyrol. Det er et rejsemål, som passer til familier og livsnydere, der ønsker en afslappende ferie og et lavt tempo kombineret med god mad. St Johann tilbyder hele 19 restauranter og "gasthäuser" rundt omkring i skisystemet. I alt 17 lifte kører skiløberne op til toppen af skiområdet, 1604 meter over havets overflade. Derfra skal du blot pege skiene i retning af faldlinjen og opleve 43 km skiløb på nordsiden af Kitzbüheler Horn. De fleste piste er blå eller røde og løber hele vejen fra toppen ned til byen.

Afstand fra lufthavne til St Johann i Tyrol:

Salzburg - 63 km/1 time

Innsbruck - 98 km/1 time 10 min

München - 162 km/1 time 45 min

Skiferie forslag i St. Johann in Tirol

POST Hotel & Wirtshaus POST Hotel & Wirtshaus Bil fra 1.935,-/pers.
Sporthotel Austria Sporthotel Austria Bil fra 2.440,-/pers.
Sunnseit Lodge Sunnseit Lodge Bil fra 2.287,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder