Solo med børn på ski

Solo med børn på ski

Drømmer du om at tage børnene med på skiferie, og har du ingen voksne rejsekammerater at tage af sted med? Tag med Stena Line og en masse andre 'i samme båd' på solo med børn på ski!

Stena Line lancerer nu et nyt koncept Solo med børn på ski, som er udviklet specielt til voksne, som gerne vil rejse på skiferie med børn, men som ikke har en anden voksen rejsekammerat at tage af sted med. Turen går til smukke Beitostølen i Norge.

Vi har lagt særlig vægt på, at det skal være så let og overskueligt som overhovedet muligt at rejse på skiferie med børn, også selvom du er alene med dem. Derfor har vi nøje udvalgt en destination og en pakke, som er både børnevenlig og let at gå til”, siger Karin Møller toft, Route Marketing hos Stena Line, og kvinden bag udviklingen af produktet, i tæt samarbejde med destinationen Beitostølen.

Når du tager solo med børn på ski, møder du andre ligesindede, som også rejser alene med børn - I er alle i samme båd (helt bogstaveligt talt) Når I er flere 'aleneforældre', der rejser med børn sammen, er der basis for, at man kan snakke sammen og børnene kan lege og få nye venner."

I Beitostølen indlogeres alle på samme hotel, hvor morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Fra hotellet er der kort gå-afstand til alpine skipister samt langrendsspor og aktiviteter.

Kun for voksne, der rejser alene med børn

”Solo med børn på ski er en tur kun for voksne, som rejser alene med børn. Når konceptet er sat op på denne måde, er det nemmere at spørge andre, om de lige kan holde øje med lille Peter, mens man hjælper Anna hen til skiskolen. Det giver en ro at vide, at man ikke er ’alene’, selv om man rejser solo med børn”, fortsætter Karin Møller Toft.


Der findes skiskole til alle niveauer, både for børn, begyndere eller øvet

To planlagte datoer for afrejse i 2018

Stena Line går i første omgang ud med to planlagte datoer for afrejse i 2018, nemlig mandage i uge 3 eller uge 4. Udrejse er mandag aften kl. 18.30 med færgen Stena Saga til Oslo, hvor man sover i kahyt om natten. Næste morgen kl. 7.30 er færgen i havn, og bussen til Beitostølen afgår fra terminalen tirsdag morgen. Gæsterne ankommer til Beitostølen inden frokost - og allerede nu kan man komme ud på skiene. Hjemrejse fredag aften med Stena Saga fra Oslo kl. 19.30 (Bussen afgår fra Beitostølen ca. kl. 15). Her overnatter man igen i kahyt og ankommer til Frederikshavn lørdag morgen kl. 7.30.

Indlogering på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Gæsterne bliver indlogeret på Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen i et dobbeltværelse med plads til op til 2 ekstrasenge. Her har man 3 overnatninger inkl. morgenmadsbuffet og aftensmad. På hotellet er der en stor pool, og man bor tæt på skipister og langrendsspor med kort gå-afstand til alle aktiviteter.


I Beitostølen er der alt fra lækre pister til stop hop i parken

Det hele er med i pakken

Rejser man solo med børn på ski med Stena Line, er der tænkt på det hele - det eneste, man skal gøre, er at tage børnene med og komme af sted! Med solo med børn på ski er turen inkl. færge t/r, bustransport til destinationen, ophold, morgen- og aftensmad, liftkort, og man får endda 20% rabat på skileje samt 10% rabat på skiskole og aktiviteter. Det bliver ikke meget lettere at komme afsted!”, afslutter Karin Møller Toft.

Om Beitostølen

Familievenlige pister, sjove aktiviteter, og udfordringer for alle niveauer venter i smukke Beitostølen ved Jotumheimen, hvor der er kort afstand til det hele, og du kommer let rundt på ski eller til fods. Foruden de alpine pister er der også snow park samt ikke mindre en 320 km flotte langrendsløjper.


Beitostølen tilbyder pister til alle

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Rejsebureauer til Beitostølen
Fakta om Beitostølen
Byen: 900 m.o.h.

21 pister i alt
3 km grøn
7 km blå
6 km rød
5 km sort

Lifter: 12 stk.

Slæbelifter: 7
Stolelifter: 4

Mere om skiferie i Beitostølen

Find tilbud på skirejser