« Til oversigten

Snemelding og video fra Wagrain - optaget søndag

Søndag 21. december tænkte Skisport.dk's udsendte, at det var på tide at kigge forbi Wagrain/Flachau-området.

Meldingerne lød på 10 cm nysne og at hele strækket fra Alpendorf, over Wagrain til Flachau var åbent og farbart.

Terrænet Wagrain/Flachau indbyder ikke til de brede pudderski, og vi stolede ikke helt nok på underlaget til at tage de fine ny pisteski under fødderne - vi fandt derfor de lidt ældre "stenski" frem og drog afsted.

At have "stenski" under fødderne er måske ikke det mest forventningsfulde udgangspunkt for en skidag - men vi må med det samme sige at vi blev positivt overrasket. Vi kunne fint stå på ski fra Alpendorf til Flachau og retur igen. Og man kunne nok også have undgået sten, hvis man havde været mere hysterisk med sine ski end vi var. Fordelen ved "stenski" er for os at skiløbet bliver mere "frit", når man ikke stoler 100% på underlaget.

Generelt er skiløbet super fint på toppen, ok til mellemstationerne, mens man endnu ikke bør/kan køre helt i bund (i Flachau var det dog vist både muligt og anstændigt).

Overalt hvor vi kom frem kørte snekanonerne på fuldt blus - de gør vitterligt hvad de kan for, at få bragt snelaget i tip/top. Vi havde en fin og overraskende god dag, hvor vi fik sat en del pistekm i banken.

På Flachau-siden kørte 100 % af alle lifte, og det var også her at snelaget var bedst. I Wagrain køre 86% af alle lifte, mens St.Johann/Alpendorf er lidt efter med 72%.

Området satte stor pris på de friske 10 cm, og skiløb er klart muligt. Men derfor er vi nu stadig sikre på at hele Østrig/alperne stadig beder til mere sne fra oven.

Lidt hurtig håndholdt video skudt fra hoften fra dagen:


Aktuel snemelding og webcam fra Wagrain

Skiferie forslag i Wagrain

Sporthotel Wagrain Sporthotel Wagrain Bil fra 8.254,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 4.869,-/pers.
Haus Hege lejligheder Haus Hege lejligheder Fly fra 6.123,-/pers.
Hotel Wagrainerhof Hotel Wagrainerhof Bil fra 2.976,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder