Cyber Monday - ALT er nedsat!
Skiferie 2020/2021 - Bestil nu med ro i maven

Skiferie 2020/2021 - Bestil nu med ro i maven

Bestiller du en pakkerejse gennem disse skirejsebureauer, er du sikret via Rejsegarantifonden. Du kan derfor booke risikofrit. Samtidigt tilbyder flere bureauer pt. gratis afbestilling.


Læs alt om skiferien 2021/2022 herSådan her kan du roligt bestille din skiferie

Det kan være er risikofrit at bestille skiferien til 20/21. Verden ser desværre ikke ud, som den plejer for tiden, og rejsebureauerne gør alt, hvad de kan for, at du kan få en risikofri og gratis afbestilling af skiferien. Du skal blot være opmærksom på, at det er en pakkerejse du bestiller.

Bestiller du en pakkerejse gennem et skirejsebureau er du sikret via Rejsegarantifonden.

Da skirejsebureauerne er medlem af Rejsegarantifonden, kan du ikke miste nogle penge. Det taler for at booke HELE rejsen gennem et bureau. I tilfælde af, at Udenrigsministeriet ændrer deres rejsevejledning og eksempelvis fraråder rejser til bestemte skiområder, så får du hele beløbet refunderet, hvis din rejse er i samme periode. I tilfælde af, at et rejsebureau går konkurs, er du også dækket af Rejsegarantifonden, så du får de penge retur. Det taler igen for at booke en pakkerejse ved et rejsebureau.

Men bestiller du eksempelvis hotel, lejlighed eller hytte, og ikke andet, så er det ikke en pakkerejse.

- Disse rejsebureauer kan du trygt rejse med


Hvad er en pakkerejse:

Fra Rejsegarantifonden.dk - "Typeeksemplet på en pakkerejse er en rejse med både fly og hotel eller med bus og hotel, men en pakkerejse kan også være en kør-selv-ferie med færgebillet og leje af feriebolig, eller en ferie med leje af feriebolig og billeje."

- Læs mere om pakkerejser hos Rejsegarantifonden her.Kravene til en pakkerejse er, at man skal have købt minimum 2 produkter:

Eksempelvis:

Bolig + Liftkort

Bolig + Transport

Bolig + Skileje

Bolig kan være hotel, lejlighed, hytte, etc. og transport kan være fly eller bus.


Kan du være sikker på, at du får dine penge retur?

Ja! Der er 2 scenarier. Enten kommer du på skiferie, ellers får du dine penge retur.

Hvis din destination/skiområde går i orange eller rød (rejsevejledning ved Udenrigsministeriet) inden din skiferie, og fortsat er det 14 dage inden du skal afsted, så får du alle dine penge retur. Det sker gælder selvfølgelig også, hvis det sker indenfor de 14 dage, før din afrejse. 

Derfor kan du være sikker på, at du enten kommer på ski eller får dine penge retur. 


Se nogle af markedets bedste ”Book-tidligt” rabatter i bunden af artiklen.


Du kan roligt og risikofrit bestille skiferien

Scor alle fordelene

Det kan godt svare sig at være tidligt ude, når det gælder skiferie. Der er mange fordele og få risici ved at bestille næste års skiferie nu, hvis du bestiller gennem et skirejsebureau.

Har du allerede en god idé om, hvor skiferien 2020/2021 skal gå hen, så findes der flere gode grunde til at bestille nu. Det er et enormt udvalg af skirejser samt ”Book-tidligt” rabatter. Samtidig tilbyder rejseselskaberne gratis afbestilling til langt ind i efteråret. Derfor kan man godt booke sin skitur med ro i maven.

En af Danmarks største skirejse arrangører, Højmark Rejser har spurgt mere end 50.000 skiløbere om næste sæson, hvor ikke mindre end 80 % svarer, at de er klar til at bestille næste års skiferie.

Så med den indsigt, er vores tip: kom ud af starthullerne og bestil skiferien, der bliver igen rift om de populære uger og hoteller, til den kommende vinter. Husk også, at du hvis du bestiller en pakkerejse, så er du ydermere sikret via Rejsegarantifonden, læs mere om det nedenfor. Bestiller du en pakkerejse gennem et skirejsebureau, er du sikret via rejsegarantifonden. Du kan derfor booke risikofrit


Fordele ved at bestille skiferie 2021 nu:

  • Flere rejsebureauer tilbyder gratis afbestilling (Tjek med det individuelle bureau).
  • Stort udvalg. I kan derfor få alle jeres ønsker og behov opfyldt omkring destination, logi, transport, etc.
  • Bo tæt på pisten. I får de bedste værelser/hoteller/lejligheder.
  • Bureauerne tilpasser sig jeres ønsker og ikke omvendt. I kan skræddersy jeres skiferie.
  • ”Book-tidligt” rabatter.
  • Man kan glæde sig og tjekke webcams op til man skal afsted.

Tidlig booking giver jer alle fordelene
Det er altid de bedste værelser, som ryger først. Er du en af dem, som er tidligt ude, får du mulighed for at bo endnu bedre og få det, som du ønsker det. Derfor kan i få opfyldt 100 % af jeres behov i forbindelse med destination, indkvartering, transport, etc.

Rejsebureauerne har samtidigt flere kort at spille med nu her, hvilket betyder, at de har lettere ved at skræddersy jeres ønskede skirejse, så de passer til dig og din familie/venner/gruppes ønsker.

"Er man en større flok, gør man det lettere for både rejsebureau og sig selv ved at booke i god tid."


Vil man bo lige ved pisten? Skal der være gletsjer? Mulighed for afterski, spa, etc? Er man sent ude, kan man ikke altid få det som man vil. Derfor kan det svare sig at booke tidligt. Hvis I er en større gruppe så læs tips til at planlægge en gruppeskirejse


Rejsebureauer med gratis afbestilling:

Disse rejsebureauer har gratis afbestilling frem til 1. oktober 2020

Nortlander 

Danski 

Slopetrotter 

Snowtrex (30/9)

Sne & Snö (her tilbydes også tryghedsforsikring, mulighed for at afbestille skiferien 31 dage før afrejse)

Jeresskirejse.dk

Skitour.dk (her tilbydes fri og gratis afbestilling indtil 30 dage før afrejse.)

Trip Tour 


Disse rejsebureauer tilbyder ekstra COVID-19 muligheder. 

Skitour (fri og gratis afbestilling indtil 30 dage før afrejse.)

Dansk Bilferie (tryghedspakke: Afbestilling ved dokumenteret sygdom frem til kl. 12.00 dagen før ankomst. Gratis afbestilling af ferien - frem til 60 dage før ankomst. Ingen ændringsgebyr - frem til 14 dage før ankomst.)

Skiferie.dk (tryghedspakke: Afbestilling ved dokumenteret sygdom frem til kl. 12.00 dagen før ankomst. Gratis afbestilling af ferien - frem til 60 dage før ankomst. Ingen ændringsgebyr - frem til 14 dage før ankomst.)

Sne & Snö (tryghedsforsikring, mulighed for at afbestille skiferien 31 dage før afrejse)


Dato kommer:

Sunweb

De Brede Planker

Fjällferie


Skirejsebureauerne gør alt de kan for at hjælpe dig


Skiferie med tog, bil, bus eller fly

Nogle ønsker at bo i hytte i Norden, mens andre hellere vil med en flyver til en lejlighed i De Franske Alper. Vi har alle forskellige præferencer i forhold til skiferien. Lige meget hvad du ønsker, er der rig mulighed for det hele, hvis du er tidligt ude. Nedenfor har jeg forsøgt at gøre det overskueligt, så du kan få præcis det, som du ønsker:


- Ski in/Ski out – Her bor du på pisten

- Ski in/Ski out i Sverige

- All Inclusive skiferie

- Skiferie med tog

- Skiferie med fly

- Skiferie med bus

- Store skihytter i Norge

- Store skihytter i Sverige

- Store skihytter i Østrig


- Søg blandt alle skirejser her

Du kan selv tilpasse din skiferie i den store rejsesøgemaskine efter f.eks. antal skidage, budget, destination og meget andet.  


Der findes masser af skønne store hytter i Norge, Sverige og Østrig. Her ses Chalet Hauser Kaibling i Schladming


Billig skiferie

Det behøver ikke at være dyrt at komme på skiferie. Vi har forsøgt at samle alle skirejser fra rejsebureauerne hos os, så du kan finde den rejse, som passer til lige præcis jer. Der findes samtidigt en masse tips til at få en billigere skiferie.

- Sådan finder du en billigere skiferie


Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at tage på skiferie - Se bl.a. her hvor du kan få gratis liftkort til børn


Se markedets bedste ”Book-tidligt” rabatter

- Jeresskirejse.dk tilbyder 300 kr. kvikrabat pr. person samt fri afbestilling og intet depositum før 1/10 2020 - Se Jeresskirejse.dk tilbud her

- Nortlander tilbyder forskellige Early Bird rabatter. - Se Nortlander tilbud her.

- Danski tilbyder forskellige book-tidligt rabatter - Se Danski tilbud her

- Slopetrotter tilbyder forskellige rabatter. - Se Slopetrotter tilbud her.

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser