« Til oversigten

Komplet oversigt: Rabatkoder til skirejsebureauerne

Vi har samlet alle de rabatkoder som findes til de danske skirejsebureauer, så du let kan bestille skiferien online til den bedste pris. Bl.a. til populære bureauer som Nortlander, Højmark, etc.

Skirejsebureauerne kan pt. ikke følge med på telefonerne grundet travlhed, derfor giver de en gulerod til dem, som selv booker online. Det betyder, at hvis du allerede ved, at i vil på ski til vinter, så er der pt. mange penge at spare, ved at bruge en af skirejsebureauernes rabatkoder, inden de udløber.

For at gøre det overskueligt for dig, har vi kigget hele markedet igennem og fundet alle de tilgængelige kampagnekoder fra de mest populære skirejsebureauer, som du kan se nedenfor. 

Alle aktuelle rabatkoder til danske skirejsebureauer

Skirejsebureau:Beløb:Rabatkode / Info:Udløber:Link:
Nortlander400 kr. pr. booking"Bookonline400", gælder alle rejser5. september

Brug rabatkoden her

Danski400 kr. pr. booking"Bookonline400", gælder alle rejser5. september 

Brug rabatkoden her

Slopetrotter400 kr. pr. booking"Bookonline400", gælder alle rejser5. september 

Brug rabatkoden her

Jeresskirejse.dk300 kr. pr. personGælder på rejser til Tjekkiet
Få rabat her
Slopestar500 kr. pr. bookingVed tilmelding af tilbudsklub
Tilmeld dig her
Højmark1.500 kr. pr. booking "JUL21". Gælder på juleskiferier med fly til 2 udvalgte Alpeffect hoteller 5. september Få rabat her
Onlineski1.000 kr. pr. booking"ALP1000". Gælder til et hotel i Maria Alm5. september 

Se hotellet her


Der er mange fordele ved at bestille skiferien tidligt, bl.a. kan man få de bedste placeringer og hoteller/hytter


Spar penge med en skiferie-rabatkode

Der er mange penge at spare ved at benytte skiferie-rabatkoder. Kampagnekoderne er forskellige fra bureau til bureau, men 400 kr. pr. person i rabat er meget, hvis eksempelvis rejser 10 personer sammen. Er man en mindre gruppe eller et par, så er der meget at spare ved de rabatkoder som gælder pr. booking, hvor man eksempelvis sparer 1.500 kr. hvilket er 750 kr. pr. person. Samtidigt så tilbyder mange skirejsebureauer gratis afbestilling, så i altid kan annullere skirejsen, hvis i fortryder.

Vil i spare endnu flere penge, så kan det være en fordel at rejse i de mindre populære uger, hvor de andre europæiske lande ikke har vinterferier. Vi kan anbefale ugerne 2-5 samt 11.15. 

- Se hvilke uger som er billigst / Hvornår andre lande har vinterferie


Nortlander rabatkoder

Nortlander blev stiftet for over fire årtier siden af to studerende, som begyndte at lave skiferier for deres medstuderende. I dag er Nortlander et af Danmarks største skirejsebureauer med egne hoteller.

- Nortlanders rabatkode er: "bookonline400", kan kun bruges ved online bookinger her


Danski rabatkoder

Danski har siden 1981 sendt glade danskere afsted til sneen. De er eksperter og bare på deres kontor har de tilsammen over 6000 skidage. Det ved derfor præcis, hvilket skiområde som passer bedst til jer. 

- Danski rabatkode er: "bookonline400", kan kun bruges ved online bookinger her


Slopetrotter rabatkoder

Slopetrotters mission er, at så mange så muligt skal opleve skiløbet i Alperne. Derfor tilbyder de markedets billigste skiferie, med  skiture til Italien, Frankrig og Østrig. 

- Slopetrotter rabatkode er: "bookonline400", kan kun bruges ved online bookinger her


Jeresskirejse.dk rabatkoder

Jeresskirejse er en familiedrevet virksomhed med speciale i skirejse til Tjekkiet, Slovakiet og Polen. De har mere end 20 års erfaring i branchen og leverer altid en god rejseoplevelse, hvor kommunikationen er i top. 

- Se Jeresskirejser.dk's rabatkoder/rabatter her


Slopestar rabatkoder

Slopestar vil tilbyder faste lave priser, samtidigt med at de altid leverer en god service og fantastiske oplevelser i Alperne. De har udvalgt nogle populære rejsemål og tilbyder kun til hoteller/lejligheder/hytter de kan stå inde for.

- Se Slopestar rabatkoder her


Højmark rabatkoder

Højmark er Danmarks førende arrangør af skirejser for bl.a. familier, grupper og virksomheder. Det tilbyder skiture til Østrig, Italien og Schweiz og har mange egne hoteller, hvor du altid er garanteret en god oplevelse med dansk personal.e 

- Højmarks rabatkode er "JUL21". Gælder på juleskiferier med fly til 2 udvalgte Alpeffect hoteller. Se den her


Onlineski rabatkoder

Onlineski.dk har et kæmpe udvalg af billige skiferie til Østrig og Tyskland. Samtidigt er det specialister i skiferier med børn, hvor de eksempelvis kan tilbyde skiundervisning af dansktalende skilærerer. 

- Onlineski.dk's rabatkode er "ALP1000". Gælder til et hotel i Maria Alm. Se rabatkoden her

Find skiferien her