Skiferie 2024: Book tidligt, og find de bedste rejsetilbud (oversigt)

Skiferie 2024: Book tidligt, og find de bedste rejsetilbud (oversigt)

Leder du allerede efter en skiferie i 2024? God ide! Der er mange fordele ved at booke tidligt. Vi har lavet en oversigt med tilbud og kampagner for 2024.

Opdateret: 1. september 2023. 

Vi har gjort det let for dig, der vil have det største udvalg, de bedste tilbud og mindst mulig risiko. Herunder kan du læse mere om:

  • Rejsebureauer med gratis afbestilling
  • Book-tidligt-rabatter på skiferier i 2024
  • Risikofrie pakkerejser
  • Bookinger, der skal foretages hurtigst muligt

#1 Disse rejsebureauer tilbyder gratis afbestilling

Flere rejsebureauer tilbyder gratis afbestilling frem til en vis dato. Det kan du få overblikket over herunder.

Udløbet:

#2 Book din skiferie i 2024 tidligt, og spar penge

En af de bedste grunde til at booke skiferien tidligt er, at du sparer penge - og du har et større udvalg. Herunder har vi samlet de rejsebureauer, der tilbyder ‘book-tidligt-rabat’ i 2024.

  • Flere tilbud er udløbet, men vi holder fortsat øje. 

#3 Bestil din skiferie i 2024 uden risiko

Vi anbefaler, at du booker din skiferie som en pakkerejse gennem et dansk rejsebureau. Når du gør det, vil du være dækket af Rejsegarantifonden, og du vil få dine penge tilbage, hvis din rejse ikke kan gennemføres.

En pakkerejse defineres som en rejse, hvor mindst to produkter er inkluderet. Det kan være:

  • Bolig + Liftkort
  • Bolig + Transport
  • Bolig + Skileje

Det er vigtigt at huske, at hvis du kun køber hotelovernatning eller leje af en hytte, uden andre produkter, vil dette ikke blive betragtet som en pakkerejse.

For at være dækket af Rejsegarantifonden, skal du købe mindst to produkter fra rejsebureauet, såsom bolig og liftkort, bolig og transport eller bolig og skileje.

#4 Skal du have fat i en stor hytte? Book før alle andre

Hvis du vil samle hele familien, den store vennegruppe eller kollegaerne i én hytte, så er det muligt - men du skal være tidligt ude. Der er en del store hytter, men der er også stor efterspørgsel.

Hvis du drømmer om at samle alle under ét tag, så læs vores guides til de forskellige lande:

Her kan du allerede booke din skiferie til 2024

Vil du allerede nu have et overblik over alle skirejser i 2024? 

Find næste års rejse i vores rejsedatabase.

Fordelene ved at booke tidligt

Der er mange gode grunde til at booke din skiferie til sæsonen 2023/2024 i god tid. Ved at være ude i god tid får du nemlig det største udvalg af rejser og de bedste priser.

Det er vigtigt at huske, at rejsebureauerne sælger deres bedste værelser og bedste tilbud først, så hvis du venter for længe, vil udvalget af rejser være mindre.

Det er særligt vigtigt at bestille i god tid, hvis du er en del af en større gruppe, der ønsker at bo sammen, eller hvis du har specifikke krav, som skal opfyldes. Jo tættere på afrejsedatoen du booker, desto sværere bliver det at finde præcis det, du søger.

Vi gør din søgning lettere

Når det kommer til skiferie, er der forskellige indkvarterings- og transportmuligheder at vælge imellem alt efter ens præferencer.

Nogle foretrækker at bo i en hyggelig norsk hytte og selv køre derhen, mens andre foretrækker at tage bussen til en lejlighed i de franske alper.

Heldigvis er der masser af muligheder, så længe du er ude i god tid. Vi har gjort det nemt for dig at overskue dine valgmuligheder herunder. Se vores forskellige guides herunder:

Sådan booker du en billig skiferie i 2024

Hvis du ikke er klar til at booke ferien endnu, betyder det ikke, at din skiferie nødvendigvis bliver meget dyrere - vi har skrevet to guides, der hjælper dig med at spare penge på din rejse.

- Sådan finder du en billig skiferie

- Spar penge ved at finde en ski-afbudsrejse

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen