« Til oversigten

Nu kan du få korte skirejser med fly til Tirol

De seneste par år, har rejsebureauerne set en større interesse for de såkaldte "korteture". De er især oplagt som firmaskiture, en ekstra skiferie med vennerne, eller over en weekend.

En skiferie behøver ikke altid vare 7 dage. Vi er her på redaktionen stor fan af korte skiferier på 3-4 dage. Selvfølgelig er en uge på ski fantastisk, da man virkelige kan få slappet af og nydt en god lang ferie med familie eller venner. Men er man meget ski-interesseret som os, og værdsætter det gode skiløb, så er det perfekt med 3-4 dage på ski, da du kan nå alt du har behov for.

Det er en billigere skiferie og især oplagt til julefrokost på ski, herre-/dame/firmaturen, etc. eller hvis man ønsker at supplere med en ekstra skioplevelse, eller ikke kan tage en hel uge på ski. Samtidigt kan du gøre det over en weekend, så det ikke koster mange feriedage. 

Flyvninger direkte fra København og Billund til Tirol

Højmark har i år haft ekstra stor efterspørgsel på deres korteture. Derfor er de gået All-In og kan nu tilbyde ekstra korte ture direkte fra Billund og København. Det har derfor aldrig været lettere, at komme til nogle af de bedste skisportssteder i verden.

Skirejsebureauet har i dag rigtig stærke rødder i Salzburgerland, som altid har været en populær region, da der findes kendte skiområder som Wagrain, Saalbach, Zell am See, Obertauern, etc. Men til i år, er de også gået all in på Tirol. I Tirol findes der nemlig de 2 favoritter St. Anton og Ischgl, som nu bliver endnu lettere at besøge med de nye afgange. 

Ny flyrute til Tyrol

Den nye flyrute med flyselskabet Peoples lander nemlig i Gallen-Altenhein i Schweiz, herfra er der kun 1 time og 20 minutter med bus til St. Anton og 20 minutter ekstra, hvis det skal være til Ischgl. Hvor selve flyturen tager 1 time og 45 minutter.

"Hidtil har vi kun haft mulighed for at tilbyde vores jyske gæster fly til Salzburg, men vi oplever flere og flere gerne vil flyve til Tyrol. Derfor er vi utroligt glade for, at vi nu kan imødekomme den stigende efterspørgsel på flyrejser til St. Anton og Ischgl", siger Majbritt Jensen, administrerende direktør i SkiGroup A/S, der er koncernen bag Højmark rejser.

"Vi flyver flyruten fra uge 2 til 10 og tilbyder både ugerejser og de ekstremt populære korte ture med afgang lørdag eller tirsdag."

"Som de eneste i Danmark kan vi nu tilbyde korte skiferier fra Billund og København til Tyrol. Vores afgange i januer 2022 er stort set udsolgte, og det er fantastisk, at vi nu kan imødekomme den stigende efterspørgsel på disse ture," siger Majbritt Jensen. 

Det er for os skiløbere en ret genial nyhed, da det åbner op for nogle pakkerejser med kort transfer. Samtidigt ligger et område som St. Anton kun 100 km fra lufthavnen, hvilket gør transferen endnu lettere. 


Hotel Rosanna - Et af Højmarks nye hoteller i St. Anton


Ny kæde af egne hoteller

For Højmark var det en stor nyhed, at de nu er de eneste, der tilbyder korte ture med fly til Tyrol fra både København og Billund. Dog er deres helt store nyhed dog, at de har fået flere egne hoteller. 

Til denne vinter har de fået 2 egne hoteller i St. Anton og Ischgl. Dog har interessen for de 2 været så enorm, at de nu kan tilføje endnu et i St. Anton. 

De 3 nye hoteller med dansk personale:
Se hotel Abendrot her    /   Se hotel Gabl her   /    Se hotel Rosanna her

Find flere weekendskiture til Østrig her

Skiferie forslag i St. Anton

Hotel Tirolerhof Hotel Tirolerhof Bil fra 3.129,-/pers.
Landhaus Habicher Landhaus Habicher Bus fra 6.553,-/pers.
Hotel Haus Michael Mar... Hotel Haus Michael Mar... Fly fra 8.949,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder