« Til oversigten

Nyhed: Mons Royale - 100 % merinould

Til vinteren 17/18 har vi fået Mons Royale tøj i webshoppen. Et mærke med fokus på kvalitet og design, hvor du får noget for pengene. Alt tøj fra Mons Royale er i 100 % Merinould.

> Se det store udvalg af Mons Royale  Merino uld her <

Mons Royale startede i 2009 ved Lake Wanaka i New Zealand hvor Hamish og Hannah forsøgte at skabe tøj som var både er funktionelt og stilet, hvilket de er sluppet rigtig godt fra. De ville skabe tøj der var praktisk og behageligt men som stadig skulle have et cool look. Tøj du kan bruge hver dag og ikke kun når du er på skibakken. Harmish kunne nemlig ikke forstå, hvorfor man skulle stå til afterski i en kedelig undertrøje eller skitrøje, hvorfor kunne tøjet ikke også være smart?

Beklædningen hos Mons Royale er ikke i den billige ende, men til gengæld får du noget, du kan have i mange år og hvor kvaliteten er i top. De benytter sig kun af top materialer og har stor fokus på miljø samt deres omgivelser. Alt tøj er lavet i 100 % merinould, da det er behageligt, åndbart, temperaturregulerende, tørrer hurtigt og så lugter det ikke. Dnt gode kvalitet kombineret med de smarte designs, har gjort at Mons Royale i dag er blevet et populært mærke.

Mons Royale har et hav af atleter, som benytter sig af deres tøj, samtidig er de sponsor på Freeride World Touren 2018.Mons Royale laver et stort udvalg i modeller til damer i mange forskellige farver

100% Merino – Hvorfor?

De benytters sig 100 % af Merino uld, hvilket der er mange gode årsager til:

Temperaturregulerende
Ulden kan holde en varm når det bliver koldt og kold når det bliver varmt.

Svedabsorberende
Fibrene i ulden gør det at den absorberer fugt/sved, uden at man ikke kommer til at føle skiundertøjet bliver vådt og tungt.

Ingen svedlugt
I den ovenfor nævnte proces, hvor ulden absorberer fugt/sved, så fungerer det også således, at når sved bliver bundet i uldens struktur, så kommer det ikke til at lugte, da det ikke kommer i kontakt med de bakterier på kroppen, som normalt får sved til at lugte. Fibrene ”låser” derfor sved/fugt og frigiver først sved svedent ved vask.

Åndbart
Da ulden sørger for at lede fugt væk fra kroppen, vil man opleve at merinould er yderst åndbart, således at man ikke bliver klam og fugtig.

Blødt
Det føles blødt og klør ikke.

Vandafvisende
Merino uld er vand- og smudsafvisende. Kommer der dog meget vand på, vil man ikke blive kold, da ulden stadig er varm selvom den er våd, så man kan forblive komfortabel.Udvalget af skiundertøj og skitrøjer til herre er stort og fås i flere forskellige farver og modeller

Miljø- og dyrevenligt

Hvis det er noget som firmaet har fokus på, så er det deres Supply Chain fra start til slut. De bruger kun produktionspartnere, som de selv er stolte af og alle bliver valgt med fokus på kvalitet, skalerbarhed og etik. Hver enkelt partner skal opfylde flere forskellige standarder, da Mons Royale stiller store krav til partner såvel som dem selv.

De har samtidig en stor respekt for de mennesker de arbejder med og gør alt de kan for at tage hensyn til dyrevelfærd og miljø, for i sidste ende så støtter det jo os alle. Alle materialer er miljøvenlige og selv vandet der bruges til farvestoffer behandles gennem et vandrensningsanlæg for at neutralisere kemikalier, så alt det vand der bliver brugt til produktion kan går direkte tilbage til miljøet som rent vand.

103 % Prisgaranti

Vi tilbyder et bredt udvalg af Mons Royale undertøj og trøjer til både herre og damer. Vi har alt på lager med Dag-til-Dag levering og vil hellere end gerne vejlede, hvis du har brug for hjælp.> Se det store udvalg af Mons Royale her <