« Til oversigten

Douchebags Scarlet Red & Cloud grey - De nye 18/19 tasker er landet

Douchebags har til denne vinter lanceret to nye farver, som findes i alle modeller. Der går ikke længe før du ser farverne Scarlet Red og Cloud Grey på skiferien og på gaden.

Det mest eftertragtede taskemærke de sidste par år har uden tvivl været Douchebags. Det populære og innovative brand, der blev stiftet af norske Truls Braatas og svenske, ja hvad skal man snart kalde ham, skiløber/Youtuber Jon Olsson, har skabt revolutionerende tasker siden 2009, hvor de mødtes i surf lineup’en.

Siden dag 1, har Douchebags leveret praktiske tasker, som sidenhen er blevet ufattelig populære. Det hele startede med det, som i dag må kendetegnes som markedets bedste skitaske, nemlig Douchebags The Douchebag. Modellen fik lynhurtigt succes, og sidenhen har de udviklet et utal af praktiske rejserygsække og tasker.

> Se alle de nye Douchebags Scarlet Red og Cloud Grey her <

Nyt til vinteren 18/19 – Douchebags Scarlet Red og Cloud Grey

Douchebags SCARLET RED

For os som følger Jon Olsson og alle hans vanvittige venner på Instagram, så har man længe været klar over, at de nye farver var på vej. Den ene nye farve er Scarlet Red, som findes i alle modeller.

Se billederne af den nye farve Scarlet Red

Her ses den nye Douchebags The Carryall Scarlet Red som findes i både 40 og 65 liter.Douchebags' mest populære rygsæk kommer også i den nye farve Douchebags The Hugger 30 - Scarlet Red


Douchebags CLOUD GREY

Se billederne af den nye Cloud Grey


Her ses den populære og praktiske hverdags-/studierygsæk Douchebags The Base Cloud GreyDen nye farve Cloud Grey har et simpelt og stilrent look. Her ses Douchebags The Carryall 65 Cloud Grey

But wait, there's more

I dag har Douchebags over 30 forskellige modeller og har man først testet en af dem, så ved man at kvaliteten er i orden. Man er derfor ikke nervøs for at købe flere tasker af mærket. Det kan man også roligt gøre og der er især en kæmpe stor fordel ved at købe flere tasker fra Douchebags - de kan nemlig kobles sammen, så transporten bliver lettere.Det patenterede Hook-Up system gør, at du let kan koble dine tasker sammen.

Douchebags Hook-Up System

Det har altid været Jon Olssons mål, at skabe de bedste og mest funktionelle rejsetasker på markedet. Samtidig var det vigtigt, at man kunne bruge taskerne sammen, så transporten blev lettere. Med det store katalog af varer, som Douchebags har i dag, giver det god mening, at man kan koble dem sammen. Eksempelvis på skiferien, så man slipper for at belaste ryg eller skulder.

Det unikke Hook-Up system, gør det let at koble alle ens DB produkter sammen. Det gør rejsen meget lettere og du slipper for bøvlet bagagehåndtering. Se mere om det i videoen nedenfor. 

> Find alle de funktionelle Douchebags tasker her <


Gør rejsen endnu lettere

Det bliver ikke meget mere simpelt end det her. Ligegyldigt om du skal rejse langt eller ej, så giver det god mening, at koble tingene sammen, så transporten bliver lettere for dig. 


Douchebags er perfekt til skiferien

Hvis du tager enten fly, bus eller tog, så giver det genial mening med den populære Douchebags The Douchebag. I den kan du have alt dit grej og samtidig koble rejsetasker ovenpå, så du slipper for at løfte det hele på ryg og skulder. I stedet kan du bare trække tasken på hjul, så du belaster ryggen mindst muligt.


> Find alle de funktionelle Douchebags tasker her <