« Til oversigten

Ny Funslope i Wagrain – 600 meter sjov piste

På Grafenberg i Wagrain åbner til vinteren 2014/15 en helt ny funslope. Den er placeret på Sonntagskogel i retningen mod St. Johann im Pongau / Alpendorf. Se video her.

30 forskellige forhindringer i Funslopen.

SOKO Funslope består af mere end 30 forskellige forhindringer og designet er lavet på en måde så alle kan kører på løjpen – ung som ældre. Nyheden følger trop efter sidste vinters kæmpe investering i G-link liften som forbinder bjergene Grafenberg og Griessenkareck på hver sin side af byen.

Området er danskernes foretrukne i Østrig, og med den nye Funslope er der endnu mere at komme efter i området. Pisten er 600 meter lang og kombinere det bedste fra en traditionel snowpark med hop og rails, og en boardercross-bane som kendes fra OL hvor der køres om kap 4 og 4.

For foden er bakken findes stoleliften Sonntagskogel 1, som bringer dig hurtigt til toppen igen.

Se mere på videoen her:


Flere parker i Ski amadé området

I det store Ski amadé-område finder man flere parker, og her ser man unge freeridere demonstrere deres kunnen – spring, 360 graders rotationer og andre udfordrende tricks. Men én bestemt park, Absolut Park i Flachauwinkl-Kleinarl, har en særlig status, og den virker som en magnet på freeridere, der strømmer til fra hele Europa.

Med en længde på halvanden kilometer hører Absolut Park til blandt Alpernes længste, og den kan blandt andet prale af en 160 meter lang super–pipe med seks meter høje vægge samt en 100 meter lang half–pipe. Super–pipen er så populær, at den i denne sæson har fået sin egen lift.

Eksperter har rigeligt at glæde sig til, for ud over de to pipes finder man både en Jib Park, en Railline samt to Kickerlines, og her kan man både hoppe, træne skruer og saltoer samt kure sidelæns på de forskellige elementer. Knap så erfarne freeridere er også velkomne, for man har etableret en Beginners Line, hvor de enkelte elementer er lavere og mere overkommelige. Her kan begyndere træne, inden de kaster sig ud i større udfordringer

Parken råder over sit eget team, og profiler som amerikanske Nicky Keefer, Lisa Zimmermann fra Tyskland samt den olympiske deltager fra Østrig, Adrian Krainer, rejser alle rundt og deltager i internationale konkurrencer. Og når de er i Absolut Park, er de med til at udforme nye elementer i parken.

Læs mere om skiferie i Wagrain her

Skiferie forslag i Wagrain

Sporthotel Wagrain Sporthotel Wagrain Bil fra 8.254,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 4.869,-/pers.
Haus Hege lejligheder Haus Hege lejligheder Fly fra 6.123,-/pers.
Hotel Wagrainerhof Hotel Wagrainerhof Bil fra 2.976,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder