« Til oversigten

Ny 8er stol i Schladming - mere komfort og mindre ventetid!

Sikke en opgradering! Skiområdet der strækker sig over 4 bjerge, får i år opgraderet den gammel 4-personers stolelifte til en hurtig 8-personers fyldt med luksus.

Skiområdet Schladming strækker sig over fire bjerge Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reitheralm. Området dækker både over brede blå boulevarder, lange røde pister og de mere puklede af slagsen – ja, Schladming kan lidt af det hele og er både for store og små. Noget af det som gør at området virkelig skiller sig ud, er sammenhængen og effektiviteten. Alle fire bjerge er godt bundet sammen af moderne liftsystemer, som nemt bringer skiløberne rundt i terrænet. 

Når sæsonen 2016/2017 skydes i gang bliver det endnu bedre. 

Stoleliften ”Burgstallalmbahn” på Planai bjerget bliver ny og forbedret. Til sæsonstart vil den gamle 4-personers stol være skiftet ud med en moderne 8 personers, hvor komforten har fået et hak op. De nye stole er at finde med sædevarme og læskærm – så er der ingen, der skal fryse på de koldere dage!

Der er skruet op for komforten i den nye 8er stol - både varme i sædet og læskærm

Dobbelt op på sæder giver halvt så meget ventetid! Ved at installere liften øges kapaciteten på strækningen til 2800 gæster pr. time, hermed undgår man altså at spilde kostbar skitid på lange liftkøer og kommer nemt og hurtigt både frem og tilbage mellem Planai og Hauser Kaibling.

Den nye lift er her markeret med gul.

Læs mere om Schladming og find pistekort, snestatik mv. her.
Læs også 9 ting du skal opleve på din skiferie til Schladming

Skiferie forslag i Schladming

Hotel Schladmingerhof Hotel Schladmingerhof Bil fra 2.976,-/pers.
Hotel Neue Post Hotel Neue Post Bil fra 2.593,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder