« Til oversigten

Skirejsebureau opruster med to franske destinationer

Destinationerne forstærker udbuddet af rejser til de franske Alper, og virksomheden ser stort potentiale i de både højtbeliggende og solbeskinnede skiområder.

Med i alt 24 destinationer, hvoraf syv er franske, er Slopetrotter Skitours nu større end nogensinde i Frankrig.

En ny sæson betyder nye muligheder, og for at styrke sin position på markedet øger Slopetrotter Skitours sit udbud af rejser til Frankrig med to nye destinationer. Både Les 2 Alpes og Alpe d'Huez ligger i over 1.600 meters højde, hvilket giver de bedste forudsætninger for godt skiløb og snesikre skirejser. At destinationerne derudover er kendte for at være nogle af de områder i Alperne med flest solskinstimer gør dem helt perfekte for dem, der vil have højt skiløb i solskinsvejr. Skiområderne er store og har pister af varierende sværhedsgrad, og de passer derfor både til nybegyndere og til mere øvede skiløbere. Slopetrotter Skitours mener derfor, at destinationerne kan matche en bred målgruppe med varierende skierfaring.


Gletsjeren i Les 2 Alpes. 

-Det bliver rigtig spændende at kunne byde vores gæster velkommen til Les 2 Alpes og Alpe d'Huez, da vi længe har har en stigende efterspørgsel på destinationer i Frankrig. Det går også godt i spænd med virksomhedens vision om konstant vækst og om hele tiden at kunne tilbyde vores gæster noget nyt, siger Michael Rossen, direktør for Slopetrotter Skitours.

I forbindelse med de to nye destinationer har Slopetrotter Skitours også tilføjet nye flyruter, så man nu kan flyve fra både København og Stockholm til Grenoble, hvorfra der kun er 1,5 times transfer til både Les 2 Alpes og Alpe d'Huez. Tidligere skulle man flyve til Geneve, hvorfra transfertiden til Slopetrotter Skitours' franske destinationer er omkring tre timer.

Skiferie forslag i Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers Résidence Les Bergers Bil fra 2.287,-/pers.
Danski Klubhotel Le Re... Danski Klubhotel Le Re... Fly fra 4.908,-/pers.
Résidence L'Ours Blan... Résidence L'Ours Blan... Bil fra 1.905,-/pers.
Les Chalets de l'Altip... Les Chalets de l'Altip... Fly fra 6.768,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder