« Til oversigten

18 sikre julegavehits til børnene

Børnene giver den mere gas end de voksne, og fortjener udstyr der er ligeså godt. Så mangler du lidt inspiration, får du her Skisport.dks 18 sikre julegavehits til de yngste pistefræsere.

Børnene kører vildere på ski end de voksne, og fortjener derfor udstyret der passer. Herunder finder du vores 18 bedste julegaver til børn og tweens. Der er gaver i alle prisniveauer og afskygninger, så ligegyldigt om det er en gave til en søn, datter eller barnebarn, så finder du de bedste gaveidéer her.


CrazeeHeads og Hoxyheads hjelmcovers - Fra 149,-

Med et funky hjelmcover til at smække på ungernes hjelme er det pludseligt noget nemmere at finde dem i en tæt liftkø, eller når de skal hentes efter en dag i skiskolen.  


Se CrazeeHeads eller Hoxyheads til børn her

4f skiundertøj til børn 2 sæt: 219,- 

Value for money, et sæt bestående af en skiundertrøje og skunderbuks. I behageligt DryControl materiale.

Level Pop-Art JR Mitt: 299,- 

Giv dit barn en mulighed for at designe sine helt egne skihandsker. Der medfølger 5 specielle tuscher til dette. Handskerne er godt isolerede, vandtætte og åndbare, så junior kan holde sine hænder både varme og tørre, samtidigt med at han/hun har de fedeste handsker på bjerget.


Se de sjove handsker her

Trespass Swagger, børnerygsæk: 159,-

Kompakt og kraftigt bygget børnerygsæk, der egner sig perfekt til udflugt, cykelture og som hverdagsrygsæk i børnehaven eller de første år i skolen. Den sidder super godt på ryggen uden at genere, når barnet bevæger sig.


Se rygsækkene her

Try-Ski ski tip lock: 299,-

Et simpelt og genialt redskab, når børnene skal til at lære og stå på ski. Tip lock’en holder skienes spidser samlede, og sørger for at bremse skiene, uden at de kommer til at krydse hinanden.

Læs mere om tip lock'en her

Carin skistrømper 2 - pak: 129,- (fås i flere forskellige farver)

Value for money skisokker, med elastiske områder, som sikrer dit barn en god pasform. Sokkerne har forstærkning af materialet ved tå og hæl. Samtidig findes det i mange sjove varianter og størrelser.

Se de gode og varme skistrømper her

Demon Magic Junior skigoggle blå: 299,-

Med disse seje skigoggles fra Demon Occhiali kan børnene nu også rocke et par kvalitetsskibriller pakket ind i et stilrent italiensk design. Brillerne har god ventilation og er anti-dugbehandlede, så de ikke dugger til. Leveres i flere forskellige farver.

Cairn Android skihjelm: Fra 229,-

De populære Cairn skihjelme er alt, hvad ungerne behøver for at holde deres hoveder godt beskyttede på cykelturen, skibakken eller en vild dag på den lokale kælkebakke. Hjelmen kommer i forskellige farver og størrelser. Den kommer også i en mere street/cool version, hvis børnene ønsker en mere skate-agtig skihjelm.


Se de sikre hjelme her

Skisport.dk skisele: 149,-

Børneskiselen gør det super nemt at holde styr på ungerne, når de først skal til at lære at stå på ski. Du kan køre lige bag ved børnene, og komme med gode råd, samtidigt med at det er dig, der styrer farten. Selen er derfor også et fantastisk værktøj, mod at dine børn bliver bedre til at køre på ski end dig. Selen er og har været benyttet af flere her på redaktionen.


Se skiselen her
Læs også anmeldelsen af skiselen her

Skistøvler til børn: Fra 519,-

Skistøvler ændrer form hver gang en ny fod stikkes ned i dem. Derfor er der en komfortmæssig verden til forskel på at leje skistøvler og på at have sine egne. At købe et par børnestøvler koster desuden ikke meget mere end at leje, og børnene vil uden tvivl stå med et endnu bredere smil på end de plejer. Her er julegaven, de vil elske dig for!


Se vores udvalg af børneskistøvler her


Accezzi ski carrier: 59,-

Med denne ski carrier er det slut med hjerteanfald, når barnet svinger rundt med skiene på skulderen alt for tæt på bilen. Børn er klodsede med ski, og derfor har både du og de brug for denne praktiske måde at bære deres ski på. Det er ligeså meget en gave til dig, som det er en gave til dem.

Læs mere om ski carrieren her

Frozen, Star Wars eller andre børneski: Fra 899,- 

Findes der noget sejere som barn, end at få sig eget par ski? Næ! Og det smarte ved børneski er, at man kan rykke på bindingerne så de passer til forskellige skistøvler, på den måde kan de bruges i mange år af flere forskellige.Se alle de populære børneski her


Cairn Proride D30, Junior Rygskjolds vest: 549,-

Et af markedets bedste rygskjold i juniorstørrelse. Vestens materiale er blødt, bevægeligt og tilpasser sig kroppens bevægelser, indtil det får et slag. I øjeblikket slaget rammer, stivner materialet og yder optimal beskyttelse. Når dit barn fræser rundt med det her på ryggen, kan du koncentrere dig om at nyde skiløbet uden bekymringer.Balaclava: Fra 80,-

Skiferien er noget sjovere for resten af familien, når børnene ikke fryser om hovederne. Med en fed balaclava fra eksempelvis AIRHOLE, kan børnene holde varmen hele dagen. Det fede ved en balaclava er alsidigheden. Den kan både bruges til at dække næsten hele hovedet eller ansigtet, bare som hue eller bare som halsedisse. Desuden passer de forrygende under skihjelme og fås i et utal af fede farver og designs.


Se alle vores huer, halsedisser og balaclavaer her

Flyverdragter til børn: Fra 399,-

Geniale flyverdragter til brug på ski, til leg i skole eller børnehave og til alle udendørsaktiviteter i det kolde vinterhalvår. Blev lige præcis disse lavet i voksenstørrelse, er vi flere på redaktionen, der stensikkert ville eje en.


Se alle de fede farver her


Salomon Grom Visor, skihjelm med visir til børn: 800,-

Praktisk skihjelm med visir i moderigtigt design, perfekt til barnet der har briller eller ikke ønsker at køre med skihjelm.


Gavekort

Med et gavekort fra Skisport.dk kan du stadigt nå at købe julegaven, et par minutter inden familien skal til at danse om juletræet. Et gavekort er desuden perfekt, både når du mangler en hel gave, eller når du bare mangler lidt at supplere med.


Køb gavekortet her

Skijakke

Børnene skyder i vejret, så vi ved, at chancen, for at de snart skal have en ny vinterjakke, er ret stor. Vi har et enormt udvalg af skijakker, til priser der gør det økonomisk forsvarligt at købe en ny i år, og kvaliteter der gør, at du ikke behøver købe en ny næste år. Og så er alle 100 % sneboldeafvisende.


Se vores store udvalg af skijakker til børn her.

Hestra skihandsker til børn: 749,-

Topkvalitets skihandsker, disse handsker er lidt længere end normale handsker, så hullet mellem ærme og handske lukkes. 

Se top-handskerne her.


Hvis du stadig ikke har fundet, præcis det du leder efter, så se flere julegaveideer til børn her!

Ellers kan du se hele vores udvalg af børneskitøj ud her.

13 julegavehits til hende
16 julegavehits til ham