« Til oversigten

De ultimative julegaveideer til skiløberen der har alt

Det er juletid, julegaveræset er skudt i gang og du står med en far, mor, mand, kone, etc. som har absolut alt. Men i år har du har lovet dig selv, at det ikke skal være ny toiletbørste - igen!

Fat mod – vi er her for at sørge for, at der juleaften 2018 ligger fantastiske julegaver under alle juletræer. Her er de de ultimative julegaver, til skiløberen der virkeligt har alt.

Dakine tasker med plads til Dakine rygskjold

Noget der bliver mere og mere populært år efter år, er at køre med rygskjold. Samtidig bliver det mere populært at køre med rygsæk. Derfor har Dakine lavet et løst rygskjold, som passer til størstedelen af deres tasker. Rygskjoldet er fleksibelt og bliver først stift når det får et slag. Det smarte ved det hele er, at rygskjoldet kan tages ud af rygsækken, når man ikke ønsker at bruge tasken på ski. Så vil du bruge Dakine rygsækken til skole, studie eller arbejde, så tager du bare rygskjoldet ud og vupti, så har du en helt normal rygsæk!

> Se alle Dakine taskerne som er kompatibel med Dakine Spine Impact Protector <


SMITH Turbo Fan goggles

Dug på indersiden af dine goggles er noget hø. Du kan ikke længere koncentrere sig, om at carve de fedeste sving på bjerget, og du kan godt selv høre, at ”dug” lyder som en dårlig undskyldning, når du styrter. Med SMITH Turbo Fan goggles bliver det problem en del af fortiden. En indbygget 2-gearet lydløs blæser kombineret med 5X antidugbehandling og hele 2 af SMITHs skamroste ChromaPopTM linser gør, at denne goggle holder dig klarere seende end nogen anden på bjerget – hele dagen lang!


Læs mere om brillen her <


Bliss ARG 1.0 LD undertrøje m. rygskjold

Rygskjold kan redde dig fra mange smerter og familien fra mange klager, men som de ser ud i dag, er mange rygskjold (for) varme, upraktiske og klodsede at have på, til at alle gider at køre med dem. Franske Cairn synes det samme, og har derfor udviklet svedtransporterende rygskjold, hvor skjoldet er blødt og først bliver hårdt ved slag/impact.

Her er ventilationen i top og beskyttelsen er super fleksibel. Du mærker ikke, at du har det på – indtil det er nødvendigt. Rygskjoldet er fremragende til både skiløb, snowboarding og mountainbiking.Demon Magnet Black - Skisport.dk Edition - Linseskift på 1.62 sek.
Hvad er det fede ved at køre rundt med et par goggles, som alle andre på bjerget også har? Med et par Demon Magnet - Skisport.dk Edition er den følelse long gone. Denne goggle er 100% italiensk design og kvalitet, kæmpe stort synsfelt, antidugbehandling og med et Skisport.dk logo på den ene side af remmen – MEN, det som er det smarte ved skibrillen er at det tager 1.62 sekunder at skifte linsen, som sidder fast med magneter. Du får 1 linse til sol og 1 til overskyet og du kan snildt have den ene ekstra linse i lommen.> Se skibrillen med det lynhurtige linseskifte her <


Det ultimative voks- og slibesæt
Komplette voks- og slibesæt til at gøre dig til en af de hurtigste på pisterne, du finder alt du skal bruge for at få skiene top tunede til vinteren. Og jeg mener ALT!

> Se Sølvpakken her - Se Guldpakken her <


BootDoc HeatSocks XLP ONE + PFI 50

Kolde fødder – no more! Her er skistrømperne med indbygget varmesystem. Varmesystemet har 4 forskellige niveauer samt et powerboost niveau, som i tre minutter lader systemet køre maks gas – perfekt til når han/hende virkeligt har fået kolde fødder. De egner sig også perfekt til andre ting end ski, eksempelvis til jagt, eller hvis du har et dårligt blodomløb.Lenz Heat Gloves 4.0
Her er handskerne, der kan holde jeres hænderne varme, når ingen andre kan. Handskerne har indbyggede varmeelementer, der bliver drevet af 2 lithium batteripakker, der ligger diskret på håndryggen. 3 varmeniveauer og en opladning der holder op til 10 timer sørger for, at hænderne er varme – selv når vejret ikke er det! Handskerne har desuden læder i håndfladen og har en vandtæthed på 10.000 mm! Findes både til mænd og til kvinder.


> Se de smarte varmehandsker til ham eller hende <


Helly Hansen skijakker
Der er gode skijakker, og så er der Helly Hansen skijakken. Det er skaljakker, der er udviklet til freeriding og bjergbestigning i besværlige vejrforhold, og derfor kan du være sikker på, at jakkerne holder dig tør og komfortabel i al slags vejr. Jakkenerne er minimalistisk designet og vejer ingenting. Den har masser af lommer, en hætte der passer over skihjelmen og et godt snefang.ABS Vario Base Unit, inkl. Carbon patron og zip-on taske
Til skiløberen der kører masser af offpiste, er denne rygsæk den perfekte gave. Tasken er en af de mest solgte airbagsystemer nogensinde og med god grund. I stedet for at have forskellige rygsække alt afhængigt af om du cruiser rundt i skiområdet, eller kører offpiste uden for området, kan der lynes forskellige zip-ons på (En Zip-on er selve tasken, hvor man har sit indhold som tøj, handsker, grej, etc.). Så kan du eksempelvis have 8 liter plads til solbriller og en ekstra trøje til en afslappet skidag på pisten, og næste dag kan du så have op til 45 liter plads, når du skal langt ud i offpisten, det gør du bare ved at lyne 8 liters Zip-on tasken af og istedet lyner 45 liters Zip-on tasken på. Tasken kommer inkl. en 8 liter zip-on og en carbon patron til at holde vægten nede. Der kan så tilkøbes ekstra Zip-ons, hvis man ønsker mere plads. Good to go lige fra starten!Se alle Zip-On modellerne fra ABS her <


Se hvordan en lavinerygsæk kan redde liv
Douchebag, The Douchbag
Den seriøse skitaske til den seriøse skiløber – eller bare til dem der elsker kvalitet. The Douchebag er måske verdens bedste skitaske. Den kan indeholde 2 par ski, samt støvler, en masse grej og længden kan justeres, så du aldrig løber rundt med en taske, der er alt for stor eller alt for lille. Tasken foldes sammen, så den nærmest ingenting fylder, når I ikke har brug for den.

Tasken har hjul og kan takket være det patentanmeldte Hook-Up system let lynes sammen med andre Douchebag tasker. Med denne her taske bliver det hverken nemmere eller mere stilrent at have ski med i bilen, bussen eller flyveren.


Se modellen i flere forskellige farver her <


Se alle Douchebags modeller her

Head SuperShape ski

Formel 1 på ski? Med de her planker, er du lidt tættere på. Alle HEAD SuperShape ski har en indbygget chip med KERS teknologi, som sørger for maksimal energioverførsel over i det næste sving. Det der i praksis sker, er at chippen opsamler en masse energi idet skien flexer i svinget. Til allersidst i svinget, når skien flexer allermest, frigives alt den opsparede energi ud i fibrenes bagende, der retter sig ud og skyder skien afsted mod næste sving.

Skiene er også bygget med GRAPHENE, som er ekstremt let og super stærkt. Som Head selv siger det:

Head is proud to introduce GRAPHENE, a Nobel Prize winning material. It’s the strongest, lightest and thinnest super material known to mankind. Lighter than wood and metal, yet harder than diamond and 300 times stronger than steel.
– HEAD – 

Hvis det ikke lægger op til den ultimative julegave, så melder vi pas.

SuperShape skiene fås i forskellige bredder og til forskellige aggressivitetsniveauer, men fælles for dem alle sammen er, at de kan lide at blive presset.


Se kollektionen af Head Superhape i. ski her <


Her er forklaret i billedsprog hvordan KERS teknologien fungerer

Montane North Star Lite Jacket

Den ultimative helårsjakke når du færdes, hvor vejret kan være omskifteligt. Jakken er perfekt som mellemlag, når det er rigtigt koldt, eller bare som almindelig jakke til almindelige dage og aftener i det fri. Jakken vejer kun 508 gram (str. medium) og kan pakkes sammen, så den ikke fylder meget mere end en appelsin. Det geniale PERTEX® Quantum ydermateriale sikrer at dunet udvider sig, og er klar til brug på ingen tid. Genial jakke til alle der færdes i det fri! Fås i forskellige farver. Du skal aldrig fryse igen.


Se jakken og endnu flere topkvalitets produkter fra Montane her <


Ortovox Avabag 

Ortovox' nye AVABAG teknologi er det mest revolutionerende der er sket indenfor lavinerygsække i mange år. Traditionelt har lavinerygsække både været store og tunge - men ikke med AVABAG. Hele systemet vejer blot 690 gram og fylder noget mindre end ABS-systemer traditionelt har gjort. Dette har sikret AVABAG systemet "Product Of The Year" prisen på den prestigefyldte ISPO messe.

Vi har Ortovox AVABAG rygsække med og uden rygskjold.

> Se alle Ortovox AVABAG rygsække her <

Oakley Airbrake XL, Mark McMorris Signature model

Airbrake har sat ny standard for, hvad du kan forvente af skigoggles. Der medfølger 2 linser, som du lynhurtigt kan skifte imellem, med det smarte Switch-Lock system. Airbrakes har en meget effektiv ventilation og en eminent anti-dug behandling der sikrer at du aldrig mere får problemer med dug.

De smarte ved de nye Oakley modeller med Prizm linser er, at du får en bedre lystransmission, som giver en maksimal kontrast gengivelse. Du kan virkelig mærke en forskel med Oakley Prizm linser. Læs mere om det her

> Læs om Oakley Prizm linser her <
> Se alle Oakley PRIZM modellerne her <


Airhole halsedisse, balaclavas, facemasks og elefanathuer
Airhole er stiftet af to professionelle snowboardere (Kale Stephens og Chris Brown), som simpelthen ikke mente at de ansigtsmasker, der fandtes på markedet, var gode nok. Netop derfor kan du være sikker på, at når du køber et produkt fra Airhole, så er kvalitet, anvendelighed og design helt i top. Airhole er således vores bedste bud, når du skal have en halsedisse (Airtube), en balaclava (Balaclava) eller en ansigtsmaske (Facemask) af højeste kaliber. De findes i et utal af sjove og smarte designs til både børn og voksne. > Se alle Airhole balaclavas og facemasks her


Dragon skibriller, de fedeste skibriller på markedet

Vi elsker Dragon skibriller! For det første fordi, at de ikke er bange for at skubbe markedet i nye retninger og fordi alle skibriller fra Dragon er lavet i topmaterialer med fokus på detaljen. Disse detaljer kan man læse mere om i vareteksten på hver enkel brille. Dragon udvikler løbende på deres skibriller og til sæsonen 18/19 har virksomheden udviklet deres linser, så de giver endnu bedre udsyn. Linserne har fået en ”Super Anti-Fog teknologi", der gør, at linserne ikke dugger.

Dragon har også udviklet deres egen linseteknologi, som kaldes Lumalens. Denne teknologi forbedrer kraftigt kontrasten, farvedefinitionen og skiløberens opfattelse af dybde og konturer i alle lysforhold. Det betyder, at dine øjne skal anstrenge sig meget mindre, når du kører på ski, da det bliver lettere at se små ujævnheder i sneen.Teknologien findes på alle Dragons linser, hvor Lumalens indgår i navnet. Du finder ingen briller i denne prisklasse, hvor du får ligeså meget skibrille for pengene.> Se alle Dragon skibriller med LUMALENS her <


Visir skihjelme

Det er ikke længere muligt at tage på skiferie uden at se en skiløber, der har en skihjelm med visir. De er både funktionelle og praktiske, og der er flere årsager til den stigende interesse for produktet. Først og fremmest får du rigtig meget for pengene, hvis du køber en visirskihjelm. Du får nemlig en kombineret skibrille og skihjelm i ét produkt, der ofte er billigere, end hvis du skulle have købt de to produkter individuelt. Bruger man briller, er en visirskihjelm et must. 

Du kan få modeller med en allround linse til alt slags vejr, modeller med en fotokromisk linse, som tilpasser sig lysforholdene og modeller med 2 linser så du har til sol og overskyet. Især Cairn laver nogle fantastiske skihjelme med visir.


> Se alle visirskihjelme her <

Det ultimative skalsæt til kvinder fra Kilpi

Ønsker du at skifte skitøj til et skalsæt, så får du ikke andre sæt med mere værdi for pengene end dette. Både jakke og buks har alle de nødvendige features, som man ønsker i et godt sæt skitøj, hvor man ikke går på kompromis med udstyret. Noget af det, som gør at dette sæt er blandt de bedste på markedet, skyldes den høje åndbarhed, som gør at man ikke kommer til at føle sig klam og fugtig, på skidage hvor det er varmt eller hvor man får pulsen op. Alt fugt bliver nemlig ledt væk fra kroppen, så du føler dig tilpas på ski.

Kilpi Nalau er rigtig godt til prisen og du får et sæt du kan bruge i mange år. At alle damer på pisten ikke kører rundt i dette sæt, er os en gåde.

> Sættet fåes også i rødt og blåt <


Kari Traa skiundertøj og træningstøj

Der findes ikke meget skiundertøj på markedet, som er lige så lækkert og behageligt som Kari Traa. Kvaliteten er intet mindre end fantastisk kombineret med flotte og eksperimenterende farver.


> Se alt skiundertøj og træningstøj fra Kari Traa her <

Mons Royale - 100 % merino uld

Mons Royale startede i 2009 ved Lake Wanaka i New Zealand hvor Hamish og Hannah forsøgte at skabe tøj som var både er funktionelt og stilet, hvilket de er sluppet rigtig godt fra. De ville skabe tøj der var praktisk og behageligt men som stadig skulle have et cool look. Tøj du kan bruge hver dag og ikke kun når du er på skibakken. Harmish kunne nemlig ikke forstå, hvorfor man skulle stå til afterski i en kedelig undertrøje eller skitrøje, hvorfor kunne tøjet ikke også være smart?

Beklædningen hos Mons Royale er ikke i den billige ende, men til gengæld får du noget, du kan have i mange år og hvor kvaliteten er i top. De benytter sig kun af top materialer og har stor fokus på miljø samt deres omgivelser. Alt tøj er lavet i 100 % merinould, da det er behageligt, åndbart, temperaturregulerende, tørrer hurtigt og så lugter det ikke. Den gode kvalitet kombineret med de smarte designs, har gjort at Mons Royale i dag er blevet et populært mærke.

Det smarte ved merino uld er, at det er temperaturregulerende, svedabsorberende, der er ingen svedlugt, det er åndbart, blødt og vandafvisende.


> Se alt merino uld undetøj fra Mons Royale her <

Læs også meget mere om Mons Royale mærker her

Hestra skihandsker

Hestra behøver ikke den store introduktion. De har i årevis lavet de bedste skihandsker på markedet, se bare billedet nedenfor. Når man bruger så mange forskellige dele, så ved man det er godt håndværk og at kvaliteten er i orden.


> Se alle Hestra handsker her <

Årets skijakke med for

DIEL fik har tidligere fået kåret deres topmodel til "årets skijakke med for". Det fortæller altså ikke så lidt! I år er testvinderen forbedret og lavet i et nyt design i 2 modeller. Den populære DIEL ATLAS  og DIEL ASPE model kommer i flere farver og alle har en Dermizax-EV membran, der har en vandtæthed på 20.000 mm, og en åndbarhed på 20.000 mvt. Et lækkert ”nice to touch” ydermateriale med 2-vejs stretch giver dig, sammen med et lækkert stretch inderfor, en fantastisk bevægelsesfrihed.


> Se alle DIEL jakkerne her <

Skisport.dk Alpiner skibrille

Den sidste ultimateive guide, må være vores en anden SKISPORT.DK brille. Du får en god allround linse, en top pasform og alt  sammen i et nyt rammeløst design. Samtidig er linsen antidugbehandlet.  

> Se skibrillen her <

Jeg kunne blive ved med at nævne andre sjove ideer, som eksempelvis, Hansi skiundertøjssættet eller en snapseskistav, men hvis du vil se flere ideer, så tjek linksene nedenfor. 

God jul og god jagt, har du brug for hjælp så kontakt mig, eller mine kollegaer på mail: shop@skisport.dk eller telefon 87 300 634. Vi sidder klar til at svare på ALT! :)

Se flere julegaveideer til ham
Se flere julegaveideer til hende
Se flere julegaveideer til børn

Lavineudstyr