« Til oversigten

Serfaus-Fiss-Ladis i rekordvækst hos danskerne

På bare 3 sæsoner er antallet af danske overnatninger steget med mere end 50 % i Serfaus-Fiss-Ladis.

De tre byer i Tirol har de seneste 3 år haft medvind når det handler om at tiltrække danske skigæster. 50 % flere gæster har krydset bommen til byen og sagt goddag til maskotterne Murmli og Bertha.

Området er stadig udenfor danskernes top-10, men ånder destinationerne i den nederste halvdel på den aktuelle top-10 liste kraftigt i nakken.

Udviklingen kan tilskrives flere årsager, men den primære årsag skal findes i at skiområdet er særdeles godt og i høj kvalitet, det tiltrækker gæster. Med finanskrisen på god afstand er pris ikke afgørende for alle skigæster, så flere vælger at bruge lidt ekstra og indkvartere sig i et højtbeliggende område.

En anden årsag er også at området er blevet lettere tilgængeligt. Går vi et par år tilbage fandtes der næsten ikke danske skirejsebureauer med et udbud af rejser til byen. Det har også ændret sig, og i dag udbyder en god håndfuld rejsebureauer Serfaus-Fiss-Ladis i programmet.

Et af de bureauer der tilbyder destinationen til den kommende vinter er Onlineski.dk, indehaver Jakob Birk fortæller: ”Serfaus-Fiss-Ladis er en rigtig spændende destination som vi har haft kig på i et par år. Jeg har besøgt stedet af flere omgange og er selv meget imponeret af såvel byerne som det store skiområde”.

Serfaus-Fiss-Ladis har gjort meget for at gøre sig attraktiv for børnefamilier, området tilbyder 214 km pister total og høre dermed til de større områder i Østrig, Jakob fortsætter: ”Man får lidt det hele her, snesikkerhed, hygge, børnevenlighed – og så er det ikke overrendt af danskere endnu, det tiltaler mig, og derfor er det en af vores 3 nyheder i programmet denne vinter”.

Undergrundsbane – et af byens vartegn

Hvis du tænker, har jeg mon været der en gang? Så kan det måske hjælpe hukommelsen på vej, når vi nævner Serfaus undergrundsbane. Den er anlagt for at mindste trafikken i byen, kørsel er forbudt, kun ved ankomst og afrejse må biler kører i byen der ellers er forbeholdt gående. Serfaus-Fiss-Ladis ligger i Tirol, i luftlinie er der få kilometer til Ischgl og Kappl.

> Læs mere om byen og området her 

Eller i en af vores beretninger fra stedet som du finder link til i højre kolonne hvor du også finder link til turistkontorets hjemmeside.

Skiferie forslag i Serfaus-Fiss-Ladis

Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder