« Til oversigten

Det bedste skiudstyr 2017

Her er det mest geniale gear, hvor fremtiden møder nutiden, i alle prisklasser. Er du en ægte grejnørd, er det her din indkøbsliste for 2017!

Denne artikel er alle grejnørder, skiløbere - der vil have det bedste og dig, der bare gerne vil vide, hvordan fremtiden inden for skiudstyr ser ud. Dette skigrej er nytænkende og måske revolutionerende. Se de mange ting, der ligger et sted mellem ”særdeles brugbart” og ”en smule overdrevet”, og som passer direkte i kategorien "man skal ikke gå ned på udstyr".

Oakley Line Miner Prizm Inferno

Line Mineren er en ny goggle med indbygget varme i linsen, der selv under ekstreme forhold holder dine linser helt dugfri, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om dug. På siden af gogglen har Oakley nemlig sat en varmeblæser, der på under 2 minutter kan fjerne alt duggen fra indersiden af dine goggles. Hold det sammen med, at de også har smidt en af deres nyskabende PRIZM linser på, der drastisk øger kontrasten selv i dårligt vejr. Denne goggle gør dig måske til den mest klartseende skiløber på hele bjerget.


Shop en skibrille med varme i her

Smith I/OX Turbo Fan

Som svar på ovennævnte goggle har Smith Optics lavet I/OX Turbo Fan gogglen. Denne skibrille har et blæseapparat siddende på siden og holder på den måde brillen dugfri og dig klart seende hele dagen lang. Smith har ovenikøbet valgt at lade hele to af deres fantastiske ChromaPop (Smiths svar på Oakleys PRIZM) linser følge med til gogglen. Måske er det denne goggle, der giver dig de bedste forudsætninger, for at se alt hvad der foregår på bjerget?


Læs mere om den vilde skibrille her

Ulvang merinotøj

Ulvang laver behagelig og funktionel beklædning, der egner sig til fysisk udfoldelse og varierende aktivitetsniveau på kolde dage. Vælg skiundertøjet som er lavet i det populære merinould, der både fungere fugttransporterende og isolerende, og samtidigt er ekstremt blødt og behageligt. Ulvang er perfekt som skiundertøj, men kan også bruges til andre udendørsaktiviteter. Med dette på kroppen er du sikret en dag med høj komfort og fleksibilitet. Undertøjet her er lysår foran traditionelt polyester skiundertøj.


Se vores udvalg af Ulvang her

Bliss ARG 1.0 LD Rygskjold

I mange år har folk kørt rundt med de samme klodsede rygskjold, Bliss’ Armourgel (ARG) teknologi gør op med dette. Rygskjoldet er blødt og smidigt, og du mærker det dårligt, når du kører rundt med det. I det øjeblik skjoldet får et stød, bliver det stenhårdt. Det her er et rygskjold, der er der for dig, når du skal bruge det, men ellers "holder sig i baggrunden". Genial og komfortabel beskyttelse, virkelig revolutionerende i forståelsen af rygskjold!


Se rygskjoldet her

Douchebags tasker

Et mærke der bliver mere og mere populært år efter år. I takt med af stifteren Jon Olsson selv får mere succes med hans videoblog, så gør hans ski- og rejsetasker også og det ikke uden grund. De smarte tasker er at rejse med, hvad enten du skal have en taske til alt de skigrej, en stor rejsetaske, eller en god rygsæk - mulighederne er mange. Udover at der på hver enkelt produkt er kælet for hver en detalje, så kan taskerne samtidig kobles sammen, hvilket gør din transport på skiferien lettere (især hvis du er med bus, fly eller tog).  


Se og læs meget mere om Douchebags skitasker her

Oakley PRIZM™ linser

PRIZM™ er en helt ny linseteknologi baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ linser får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse. Dette betyder, at du især i fladt lys vil opleve, at det bliver markant nemmere at se konturer og kontraster i sneen, i det hele taget bliver det bare noget nemmere at være en god skiløber. PRIZM™ er ganske enkelt det bedste, der er sket for skibriller i meget lang tid. Serien af Prizm linser er i år udvidet med en Prizm HI Pink Iridium, så det nu bliver endnu lettere at se i overskyet vejr.
Se det store udvalg i Oakley goggles her

POC goggles

Svenske POC har i årevis lavet nogle af de bedste hjelme på markedet, så det er intet under, at de også laver nogle af de bedste goggles på markedet. Kodeordet er stadig ”sikkerhed”. POC goggles har først og fremmest et enormt synsfelt i alle retninger, så du kan se alt det, der kommer fra siderne, nedenfra eller for oven. Desuden er de designede til at beskytte dine øjne og dit ansigt, hvis nu du styrter. Og nævnte vi, at de bruger linser fra den hæderkronede optikproducent Carl Zeiss?

Se vores store udvalg her

Skihjelme med visir

Måske tænker du, at 1-2.000 kroner for at få styr på sigtbarheden er meget, men husk lige at du får både skihjelm og briller i ét. Når man ser på kvaliteten af de linser og hjelme, der bruges til visirhjelme, så er det faktisk ekstremt billigt. Har du behov for en hjelm med visir, så se lige vores test af hjelmene her, her viser vi, hvilken hjelm der har mest plads til briller. Skihjelme med visir er måske ikke decideret nyskabende, men for pokker hvor er det en genial løsning, til alle der har briller!

Se den store test her

Se hele udvalget af skihjelme med visir til her

Demon Overview, Matrix og Raptor Skisport.dk Edition Goggles

Skibrillerne der har vundet bedst i test i 24 timer, foran 10 andre par, hvor flere var op til 6 gange dyrere, kommer i år i med vores eget logo på remmen. Linserne er Anti-dug behandlet, de passer til alle skihjelme også er de ideelle som all-round skibriller til alt slags vejr. Priser fra 399 ,- 


Se de gode skibriller her

Marker skihjelme

Efter i mange år at have lavet markedets bedste bindinger, har Marker nu besluttet sig for at holde dit hoved sikkert. Hjelmene har ekstra beskyttelse ved for- og baghoved, da videnskabelige studier har vist, at disse områder er særligt udsatte ved styrt. Deres tophjelme er bygget med Markers OTIS teknologi, der, bedre end noget andet materiale i en hjelm, absorberer stød i stedet for at ”kaste” det tilbage. Du finder stort set ikke en bedre skihjelm end en Marker skihjelm med OTIS teknologi.Se det store udvalg i Marker skihjelme her

ABS lavinerygsække med Zip-on

Når ulykken er ude, vil du opleve, at intet er mere revolutionerende, end de ting der får dig sikkert igennem dagen. En ABS lavinerygsæk, der puster sig op, hvis du bliver fanget i en lavine, er en af de ting. Samtidigt med at den holder dig flydende oven på den skridende sne, beskytter den også nakke og hoved fra sten og klipper. Det fede ved ABS’ egne tasker er også, at du let kan lyne forskellige rygsække på, så du ikke slæber rundt på en større rygsæk, end du har behov for.

Se og læs mere om ABS rygsække her

Ortovox S1+ Avalanche Digital Transceiver

Denne transceiver gør det ganske enkelt nemmere at finde og at blive fundet, hvis uheldet er ude, og det er de sekunder, der kan gøre hele forskellen. S1+ transceiveren er ligeså simpel at bruge som en transceiver bør være. Samtidig har den alt den nye teknologi, der gør at den viser den præcise retning, til dem der er begravede under sneen, og gør dig i stand til at ”markere” forskellige signaler. En sand livredder!

Læs mere om den banebrydende lavinebipper her

Falke Skistrømper

Undervurdér aldrig et par gode skisokker! Det er dem, der kan afgøre, om dine fødders dag bliver kold og ukomfortabel eller varm og rar. Når Falke laver skistrømper, har de 3 fokuspunkter: anatomi, klima kontrol og støtte/pasform. Falke brillerer heldigvis på alle punkter, og det er derfor, vi mener, at Falke laver de bedste skistrømper på markedet. Se vores store udvalg af Falke strømper her


Du kan finde meget mere skiudstyr på vores online skibutik, hvor vi har et stort sortiment af alverdens forskellige produkter til interessante priser.

Har du du fundet noget grej, som bare er genialt? Så del det gerne med os andre nedenunder:

Skibriller / ski goggles