« Til oversigten

Højmark Rejser overtager tre Saalbach-hoteller

Højmark Rejser og Ski Group-koncernen øger sin portefølje over egne hoteller med 50 % og går nu fra syv til ti hoteller med egne koncepter, egne ansatte og 100 % drift.

I forvejen markerer vestjyderne sig som Danmarks skioperatør med flest selvejede hoteller, og med udvidelsen i det østrigske skimekka, Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, hvor Saalbach i manges bevidsthed er definitionen på skiferie i Østrig, styrker man sin position betragteligt. Næste skridt er at løfte staben med over 25 %, så koncernen anno 2018 vil udgøre over 300 mand. 

En game changer!

Så enkelt kan det ifølge salgschef Majbritt Jensen beskrives. ”Denne udvidelse kommer til at blive en game changer for os selv, for branchen og især for de danske skigæster, som har Østrig som deres favoritdestination”, siger hun om aftalen, som blev underskrevet onsdag sidste uge og fortsætter: ”At øge så kraftigt i et at de mest eftertragtede områder i Europa kommer til at styrke vores stærke kvalitet og vores servicekoncepter yderligere. Det er i forvejen kernen i vores forretning, men nu skal vi skrue på mange flere knapper end før”.

Hotel Herzblut

Hoteldrift som disciplin

”Vi kan tilbyde vores gæster vores helt egne og skræddersyede rejse- og hotelkoncepter - med en 360 graders styring af hoteldriften - og med denne udvidelse fuldender vi vores hotelportefølje. Med hotellerne i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn-området kan vi præsentere nye standarder på markedet med nøglefærdige løsninger – og absolut højeste convenience-niveau”, siger Majbritt Jensen. ”Hoteldrift er en absolut kerne i vores forretning, og den kan vi nu bearbejde som disciplin, fordi vi bl.a. kan kopiere synergier fra fx vores Wagrain-hoteller. Vi glæder os til at videreudvikle og nyudvikle konceptuelle tilbud til vores gæster”.

Hotel Bärenbachhof

Kæmpe-mekka for familier i sneen

Mange mennesker forbinder netop Saalbach og de omkringliggende områder med essensen af at stå på ski i Østrig. Området tilbyder en stærk infrastruktur – alle led i oplevelsen fungerer optimalt. ”De er super stærke på højalpint skiløb, men tilbyder samtidig et flot udbud i niveauer, hvad end man er begynder eller elite”, lyder det fra Majbritt Jensen. En anden ting, som hun hæfter sig ved, er områdets kultur: ”Destinationen har en fænomenal afterski-kultur, og tilbyder unikke muligheder for at opleve gastronomi og en spændende lokalkultur. Samlet set kan vi tilbyde særklassekoncepter – og mange vil blive overrasket over det skiløbsmæssige aspekt: De fire sammenkoblede destinationer vil nemlig på sigt blive bygget sammen med Zell Am See-Kaprun”.

Flere magiske øjeblikke

At have det hele tæt på og stadig have muligheden for at drage på eventyr, er enhver skirejsende families drøm. Skiferie med familien er minder for livet – og med Saalbach-området kan man søge helt tæt sammen som familie og fokusere på hinanden, god og nærende mad, lokal hygge og trygge oplevelser med de små. Men man kan også, hvis børnene er lidt større, afsøge et kæmpe areal, hvor man kan opleve mange forskellig slags alpine udfordringer. ”Det er meget forskelligt, hvad man forbinder med et magisk øjeblik, men den bredde som området her tilbyder, er en garant for, at der er minder for alle, store som små”, siger Maibritt Jensen.

Hotel Auwirt

Store muligheder for virksomheder

Et område, som Højmark har satset meget på de seneste år, er rejser for virksomheder og grupper, og de nye hoteller får en nøglerolle i den udvikling. Feltet omkring erhvervsrejser er i rivende udvikling, og det er en erklæret mission, at koncernen vil smide de tre nye hoteller som et attraktivt kort i denne tendens. ”Med vores nye øgede kapacitet kan vi nu løfte niveauet og mulighederne markant for vores virksomheds- og grupperejser generelt. Det kommer til at blive et stort skridt op”, lyder det fra Højmark Rejser, som allerede til efteråret kan præsentere nye erhvervsprodukter.

Fremtiden er nem, tryg og emmer af kvalitet

”Vores egen branche udvikler sig, sammen med vores kolleger ovre på sommerbranchen, hastigt. Tingenes udvikling bekræfter os i vores klippefaste tro på, at tryghed, kvalitet og service er vejen frem. Convenience er blevet en kamparena i dag, hvor alle skruer på knapperne. Men fordi vi har haft det som kerne fra start og har helt unikke muligheder med vores ti hoteller, så kan vi i fremtiden tilbyde rejser, hvor det vitterlig er nemt at være gæst, og hvor man i de tryggeste rammer kan opleve branchens højeste kvalitet”, slutter Majbritt Jensen.

Fakta om Højmarks egne hoteller:

Hotel Auwirt, Saalbach (NY)

Hotel Bärenbachhof, Saalbach (NY)

Hotel Herzblut, Saalbach (NY)

Grafenberg Resort, Wagrain

Hotel Planai, Schladming

Hotel Pinzgauerhof, Zell am See

Hotel Tatzelwurm, Wagrain

Hotel Kirchboden, Wagrain

Hotel AlpenPost, Bad Gastein

Hotel Enzian, Zauchensee 

>> Se alle deres hoteller her. 

Skiferie forslag i Saalbach

Berger's Sporthotel Berger's Sporthotel Bil fra 5.577,-/pers.
Gästehaus Wechselberg... Gästehaus Wechselberg... Bus fra 4.848,-/pers.
Hotel Austria Hotel Austria Fly fra 9.362,-/pers.
Hotel Austria Hotel Austria Bil fra 5.194,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder