⚡ BLACK WEEKEND: Spar 20-75 % på ALT ⚡
Trip Tour
Nyhed fra Trip Tour. Se oversigt med alle nyheder fra Trip Tour her
« Til oversigten

Attraktiv destination til børnefamilien

Königsleiten - en relativt ukendt perle i Zillertal Arena

Vi kender det alle sammen, prisen på skiferien løber som regel op, når man eksempelvis er en familie på 2 voksne og 2 børn som alle skal på skiferie, med indkvartering, liftkort, skileje osv. osv. Hvert år søger vi alle efter det samme, en billig skiferie, som har det hele og lidt til, men det er som regel svært at finde, og efterspørgslen er stor, når vi snakker de kendte og populære skiområder i Østrig.

Det de fleste ikke kender er destinationen Königsleiten i Zillertal, Østrig. En by beliggende i 1600 meters højde og med nem adgang til hele Zillertal Arena skiområdet, med dets varierende terræn for alle, øvede som begyndere.

Ved første øjekast, bemærker man de mange træhytter og mindre lejligheder som præger byen, her er ikke meget traffik, og byen er af en størrelse, så alle indkvarteringer ligger i umiddelbar nærhed af pisten og liften.

Prisniveauet svinger, der er de mere luksuriøse hoteller, med wellness, pool og ski/In and out. Men der er samtidig også et stor udbud af små hytter og lejligheder i en prisklasse, så de fleste børnefamilier kan være med, og det er netop disse indkvarteringer, som gør destinationen så interessant for børnefamilierne.

Her slipper man for hotel med morgenmad eller halvpension, men i stedet en hytte, med rigeligt med plads, til at børn som voksne kan være der efter endt skiløb.

Indkvarteringerne har køkken og opholds rum, så man i ro og mag kan spise både morgenmad og aftensmad, uden at skulle tænke på, om man forstyrrer andre eller om man sidder i sit skiundertøj.

Derudover er der kort vej til pisterne, hvilket er perfekt, når man eksempelvis skal have flere børn med på slæb, samt ski, støvler og hjelme.

Byen tilbyder konkurrencedygtige priser på skileje og skiskole og begge dele ligger i centrum af byen. Skiskolen er dog ikke med danske skilærere, men kan man godt undvære dette, er Königsleiten et oplagt valg som ski destination.

Rejser man flere familier sammen, er det derudover muligt, at bo i lejligheder i samme kompleks, eller i hytter ved siden af hinanden. 

Skirejser til Königsleiten sælges blandt andet via www.triptour.dk og kan også findes under rejser her på Skisport.dk.

God fornøjelse med planlægningen af jeres kommende skiferie.Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Trip Tour - Se alle nyheder