« Til oversigten

16 sikre julegavehits til ham

Med Skisport.dks 16 skarpe julegaveidéer til ham bliver julegaveræset til en julegaveleg. Ligegyldigt hvilken slags skiløber han er, er der her noget lige til ham!

Vi kender allesammen problemet/udfordringen med, at finde gaveidéen til ham der simpelthen bare har alt. Uanset om det er ens far, bror, kæresten, teenageren eller manden på 30-50 år, så har de allesammen én fællesnævner: De ønsker sig ikke noget særligt. Fortvivl ikke, for vi har her samlet hele 16 geniale julegaver til netop din mand - så du skal ikke længere bruge tid på, at spørge efter hans julegaveønsker.

Cairn Proride D3O rygskjoldsvest

Rygskjold kan redde ham fra at få knubs, en perfekt gave fra dig som skulle holde klagesangene ud. Vesten bliver ikke varm eller klodset at have på, da det er bygget i svedtransporterende materialer. Her er både komforten, temperaturreguleringen og sikkerheden helt i top! Samtidig bliver skjoldet først hårdt ved slag, hvilket gør at man ikke føler sig helt stiv og låst på ryggen.


Læs mere om rygskjoldet her


Skihjelm med visir

Skihjelme med visir er den perfekte beskyttelse til alle, der bærer briller i hverdagen. Da det kan være svært at finde skibriller, hvor der er plads under til briller. På denne sikre og lette hjelm er der plads til et par briller under, samtidig har den en god pasform og en lav vægt. 


Se skihjelmen med visir her


Se endnu flere skihjelme med visir her

Lenz Heat Gloves 4.0

Hvis han tit bøvler med kolde hænder, så er et par Lenz Heat Gloves 4.0 lige, hvad han har brug for. Handskerne har en diskret placeret batteripakke og 3 forskellige varmeniveauer, så handskernes temperatur er super nem at kontrollere.


Læs mere om handskerne lige her

Lenz lithium pack rcB 1200, Startersæt

Kender du en, der altid får kolde fødder? Så er det her den ultimative julegave. Skisokkerne tilsluttes en batteripakke, der kan varme op til 14 timer på én opladning. Sokkerne har 3 forskellige temperaturniveauer, så han altid kan tilpasse sig skiftende temperaturer i bjergene. Hvis han er til gadgets og smartphone-apps, så kan han her prale med at styre sokkerne fra mobilen af.

Læs mere om de smarte skisokker her

Ortovox Rescue Kit, med Zoom+ Transceiver

Til manden/drengen der kører en masse offpist, er et sæt som dette ikke bare en god idé – det er must. Sættet indeholder en lavineskovl, en sonde på 240 cm og den populære Zoom+ transceiver. Transceiveren Zoom+ har en rækkevidde på 40 meter, det hjælper jer med at bevare overblikket, når ulykken er ude. Få ting siger ”Jeg elsker dig”, bedre end det her sæt.


Læs mere om pakken her

Det ultimative voks og slibe sæt til ski fra Holmenkol

Det idéelle sæt til ham der løber rundt ude i skuret og fikser ski hvert efterår. Sættet indeholder ALT man har brug for, hvis man ønsker at slibe og vokse sine ski. Så får han ikke skarpere kanter. Fungere både til ski og snowboards.


Se Sølvsættet her - Se Guldsættet her

Accezzi sko- og støvlevarmer

Ligeså fantastisk det er at hoppe i et par tørre, varme skistøvler om morgenen, ligeså surt er det at hoppe i et par våde og kolde. Netop derfor er de her super simple sko- og støvlevarmere blevet så fantastisk populære. Det er helt klart en gaveidé, som ingen vil fortryde! 

Se mere om den smarte gadget lige her!

Skisport.dk støvletaske

Vores aller mest populære støvletaske: passer til ét par støvler, er lavet i robuste materialer og har en udvendig lomme til dine skisokker og støvlevarmere. Tasken er en Skisport.dk special edition og har derfor vores logo på siden. 


Læs om støvletasken lige her

Skisport.dk skitaske

Simpel skitaske der er fremstillet i robuste materialer og har en bund af PVC. Tasken har ventilation, så fugten kan slippe ud. Den passer til ski op til 170 eller 190 cm. Tasken er en Skisport.dk special edition og har derfor vores logo på siden.


Se tasken her i 170 cm og 190 cm her

Demon Overview, Skisport.dk Edition

Med et par Demon Overview, Skisport.dk Edition, får han fornøjelsen af at køre rundt med at par stilede og unikke skigoggles, som de andre skiløbere på bjerget ikke har. Her får han Italiensk design og kvalitet, et super bredt synsfelt og et rammeløst design. 


Se dem i farver som: blå, grøn og hvid! Se også de helt nye med 2 linser

Dakine Micro Lock

Super praktisk skilås som let passer i din bukselomme. Den er med kodelås og en 76 cm lang wire, så man kan låse skiene sammen eller fast til et eller andet. Så er han sikker på at få sine egne ski med hjem fra afterski, uden at I behøver at rende og bytte ski, inden I sætter dem foran hytten. Genial som en lille ekstra gave.

Se den smarte lås her!

Falke SK1 skistrømper

Komfort og varme er nøgleordene i beskrivelsen af denne skisok. Sokkerne er højre-/venstreformede og har god skinnebensbeskyttelse, så han ikke længere behøver at have ondt i sine skinneben efter en lang dag på ski.


Læs mere om skisokkerne her

Lenz X-Action Hansi skiundertøj

Til skiløberen der har alt – med undtagelse af et par lederhosen! Behøver det her sæt virkeligt mere introduktion?


Læs mere om det sjove skisæt lige her

Hestra Army Leather Heli skihandske

Det er en af de mest populære skihandsker nogensinde og med god grund. Handsken er lavet i uovertrufne materialer, der gør den vandtæt, åndbar og utroligt holdbar. Denne handske kan han nyde godt af i de næste 10+ år. Handsken kommer også som 3-finger og luffe. 

Læs mere om Hestra handsken

DIEL skitøj

DIEL har gennem de sidste 25 år lavet kvalitetsskitøj med materialer, der er kendt for god kvalitet og holdbarhed. DIEL er det bedst sælgende tøj i vores skishop, og det kan forklares med DIEL tøjets høje kvalitet i forhold til prisen. Med et stk. DIEL skitøj er du sikker på at have en glad mand, far, bror eller kæreste på jeres kommende skiferie.


Se mere til DIEL skitøj her!

Komperdell Snapsestav

Den populære snapseskistav er det ultimative redskab, når hans skiferie skal være sjovere, end den han havde sidste år. Denne skistav har nemlig et indbygget lommelærke, der kan rumme 0,2 liter af hans yndlingsdrink. Husk at alkohol og skiløb ikke hører sammen – brug den som en skistav om dagen og en lommelærke til afterski.

Læs mere om den specielle skistav her!

Skisport.dk Gavekort

Med et gavekort fra Skisport.dk kan du give ham den absolut bedste julegave, for han vælger den jo selv! Samtidig kan gaven klares blot 1 minut inden familien danser om træet. Gavekortet er perfekt i sig selv, men også som supplement til en anden gave! 


Se mere her!


Hvis du har brug for yderligere inspiration, så se vores Julegaver til mænd! afdeling i Skishoppen.

Se også julegaveideer til kvinder

Se også julegaver til børn

Eller: De ultimative julegaveiedeer til skiløberen der har alt