« Til oversigten

14 sikre julegavehits til hende

Så er det juletid igen, og pulsen stiger, som antallet af dage til jul bliver færre, og du endnu engang står med få idéer om, hvad din mor, kæreste, kone eller søster skal have i julegave.

Frygt ej – her er Skisport.dks sikre julegavehits – og 1 som måske ikke er det. Du har sikkert oplevet problemet med, at finde gaveidéen til hende der måske (i dit hoved) har alt. Uanset om det ens kæresten, veninde, søster, hustru, så er udfordringen det samme, hvad skal de have i julegave? Fortvivl ikke, for vi har her samlet gode julegaver til kvinder - så slipper du for, at bruge tid på at rende alle butikkerne tyndt eller spørge hende om julegaveønsker.

Lenz Heat Gloves 4.0

Alle, der har stået på ski med en kone, kæreste eller søster, der fryser sine hænder, ved at hendes varme hænder er din absolutte topprioritet! Med et par Lenz Heat Gloves 3.0 giver vi dig muligheden for at få fikset problemet, inden det overhovedet opstår. Handskerne har diskret placerede batteripakker, der i op til 10 timer af gangen, kan varme ved 3 forskellige temperaturer.

Se mere til varme handskerne her


Accezzi sko- og støvlevarmere

Det er efterhånden nærmest bevist, at familiens skidag unægtelig bliver noget sjovere, når lillemor kan hoppe direkte ned i et par varme og tørre støvler om morgenen. Mange mener endda, at et par Accezzi sko- og støvlevarmere er den suverænt billigste måde at sikre en god skiferie på. Hun har brug for et par. Du har brug for et par. Alle har brug for et par.

Se skistøvlevarmerne her

 

Skistøvler med varme

Her er komforten virkelig i højsædet! Selve inderstøvlen er lavet med et varmesystem, hvor du selv kan styre temperaturen i skistøvlen. Nu er det altså slut med at have kolde fødder på skiferien. 

Se skistøvlerne med varme fra Salomon og K2


DIEL Ski Spirit skidragt

Nu når du allerede har dedikeret dig til at holde hende varm under hele ferien i år, kan du ligeså godt gå hele vejen. DIELs Ski Spirit skidragt er en lækker heldragt lavet i robuste, åndbare og vandtætte materialer. Den har et elegant finish og en justerbar hætte, der nemt kan lynes af. Også er heldragter på mode igen ;)

Se de varme og praktiske heldragter her

Helly Hansen W Comfort Dry skiundertøj

Helly Hansens skiundertøj har længe været synonym for godt skiundertøj til meget overskuelige priser, og det renommé sidder det fortsat stærkt på. Undertøjssættet her holder hende tør og varm – og dig glad!

Se de varme og behagelige sæt i flere farver her

Bliss DTR skihjelm

Lillemor er noget sjovere, når hun ikke ”har hovedpine”. Bliss DTR skihjelmen forhindrer netop dette. BlissFit systemet sørger for, at pasformen altid er perfekt, og ventilationen og den stødabsorberende polstring holder hovedet komfortabelt og tempereret hele dagen. Det her er næsten ligeså meget en gave til dig selv, som det er en gave til hende.

Læs mere om hjelmen her


Demon Overview skibriller

Kvinder elsker det unikke og stilrene. Med et par fuldstændigt rammeløse goggles fra Demon kan hun nyde godt af et enormt synsfelt og et lækkert italiensk design. Alt imens relativt få andre skiløbere har fået øjnene op for disse fantastiske skibriller til den super skarpe pris.

Læs mere om skibrillen her


Kilpi Elia, softshell jakke

En Kilpi Elia jakke kan hurtigt blive hendes bedste veninde hver gang hun bevæger sig uden for en dør. Jakken er figursyet, har et stilrent design, og er lavet i et stretch materiale, der gør den lækker at bevæge sig i. Vandtætheden og åndbarheden gør endeligt denne jakke idéel til (lidt lunere) dage på pisten, vandreturen i bjergene eller kapgang gennem det lokale supermarkeds køleafdelingen. Og så til en vildt skarp pris! (Fås i mange forskellige farver)

Se alle farverne her 

Lenz eller Bootdoc varmestrømper

Har din kæreste, søster, veninde, hustru etc. altid kolde fødder på skiferien? Så finder du ikke en bedre julegave end dem her. Det skistrømper med varme i, som gør at du kan opretholde varmen i fødderne hele dagen. Varmen holder til en hel skidag, og du kan justere 3 forskellige temperaturniveauer. De kan også sagtens bruges herhjemme.

Se 2 forskellige varmestrømper fra Lenz eller Bootdoc  
Kari Traa træning- og skiundertøj

Hvis der er noget vi, at vores kvindelige kunder elsker - så er det tøj fra Kari Traa. Hvad enten det skal bruges på skiferien, til træning, eller bare til at gå og hygge i derhjemme, så er Kari Traa fantastisk. Skiundertøjet er smart og farverigt. 

Se meget mere Kari Traa tøj herDouchebag, Big Bastard 90L trolley

Rejsetrollyen hvis navn du du ALDRIG må kalde hende. Her får hun 90L utroligt velbygget rejsetaske med hjul. Inspireret af mennesket har tasken ribben, der beskytter hendes dyrebare udstyr, uden at tasken bliver for tung. Med denne taske bliver det hverken nemmere eller mere stilfuld at rejse verden tynd.

Se de praktiske rejsetasker her 


Accezzi ski carrier 

Er du træt af at have både dine og hendes ski på nakken, hver gang I skal hjem fra afterski? Et par ski carriers fra Accezzi gør livet noget nemmere for dig og dine skuldre. De er billige og simple, men de kan spare dig for en ordentlig kiropraktor regning.

Se den her

Skisport.dk Gavekort

Med et gavekort fra Skisport.dk kan du stadigt nå at købe julegaven, et par minutter inden familien skal til at danse om juletræet. Et gavekort er desuden perfekt, både når du mangler en hel gave, eller når du bare mangler lidt at supplere med.

Læs mere her


Hoxyheads katteører hjelmcover

Alle der har været i Østrig i uge 7, ved hvor nemt det er at blive væk fra hinanden i liftkøen eller på afterski, og når der er 12 forskellige kvinder, der alle reagerer, når du råber ”Susanne”, så er det heller ikke nemt. Med et par ører til skihjelmen bliver hun aldrig mere væk – det kan ikke gå galt*!

Læs mere her

*Ironi kan forekomme

Se 1.000-vis af varer i SkiShoppen her.

Se et hav af andre gode forslag til kvinder her

Se også de sikre julegavehits til manden her