Maria Alm

Maria Alm ligger smukt omgivet af store bjerge, tæt ved skiområderne Dienten, Hinterthal og Hintermoos som liftkortet også dækker. Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé, hvilket betyder at liftkortet bl.a. også dækker områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming. En skiferie i Maria Alm passer godt til alle aldre og niveauer, og med 150 km pister, der strækker sig til en højde på 1.900 meter, får du ikke tid til at kede dig på skiferien.

Starten på skikarrieren

I perioden siden vinteren år 2000 hvor et dansk skirejsebureau for alvor lancerede Maria Alm i Danmark har tusindvis af danskere startet deres skikarriere i Alperne her, det primært fordi at i Maria Alm handler det ikke nær så meget om afterski som selve skiløbet. Hyggen i den østrigske by er ikke til at tage fejl af. En rolig by med flere muligheder for aktiviteter, bl.a. swimmingpool og tennisbaner. Det sidste år er området blevet specielt kendt for de mange børneaktiviteter, samt gode rabatmuligheder for børnene.

Børnevenlig skiferie i Maria Alm

I Maria Alm er der også mulighed for Dansk skiskole til børn og nybegyndere, og har du smag for off piste, eller vil du gerne lære det, så er det muligt med en certificeret bjergguide. Du kan med andre ord sagtens tage børnene med på og prøve alle sider af skiløbet mens skiskolen tager hånd om børnepasningen.

Skiområdet hænger sammen med byen: Mühlbach

Skiferie forslag i Maria Alm

Thoraus Lejligheder Thoraus Lejligheder Bil fra 13.016,-/pers.
Resort maria Alm Resort maria Alm Bus fra 7.199,-/pers.
Fly transport t/r Fly transport t/r Fly fra 1.497,-/pers.
Pension Alpenrose Pension Alpenrose Bil fra 599,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Maria Alm

Her kan du se brugernes karakterer for Maria Alm.

Skiterræn:
3,87
Liftsystem:
3,79
Afterski:
3,26
Byen:
3,82
Børnevenlighed:
3,60
Begyndervenlighed:
3,40
Prisniveau:
3,60
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,63 / 5 ud fra 100 anmeldelser.

Skuffende | Skrevet den 01/04 2013

Oprettet af Morten

Var i Maria Alm i uge 12. Stedet levede ikke op til forventningerne. Der er ingen børnebakke, hvor små børn (3-4 år) kan øve uden at være i skiskole. De to områder med børnelifter (bånd og tov) er for...
beholdt skiskole, så hvis børnene ikke er i skiskole er der ingen steder for dem! Det ene børneområde i Natrun var lukket selvom det var masser af sne. Hvis børnene er selvkørende er det et fint område og formidabelt offpiste-område, da der er så få der kører uden for pisterne.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Godt område med udfordringer til alle | Skrevet den 26/01 2011

Oprettet af Kent Bruun Jørgensen

Jeg har sammen med min søn 8 år netop været på en kort skitur til Maria Alm i uge 3. Vi boede på Pension Anny lige ved siden af hovedliften i Maria Alm by.

Det var min søns debut på ski, ...
og han havde en privat skilærer i i alt 5 timer fordelt på de to første skidage (pris ca. 250 euro). Undervisningen var god, og han var allerede efter førstedagen i stand til at køre rundt i en større del af området.

Generelt er Maria Alm et godt sted at tage hen hvis man har mindre børn med, da området ved byen Maria Alm er overskueligt, og området overvejende består af letkørte blå pister.

Er man til de lidt stejlere pister (røde og sorte) er der rig mulighed for at finde disse, da området tilbyder 150 km. pister i alt. Der er mange gode hytter på bjerget, og man skal ikke køre langt for at finde et hyggeligt sted hvor der kan indtages lidt godt til ganen.

Maria Alm er en del af det større skiområde Ski Amade med ca. 800 km pister til rådighed fordelt på en håndfuld selvstændige områder. Er de 150 km. pister i Hoch König området, som Maria Alm er en del af ikke nokfor en, og har man bil med sig, kan kan de øvrige områder let nås inden for ca. ½ times kørsel fra Maria Alm.

Liftkøer oplevede vi ikke, end ikke i weekenden. Og til forskel fra de nordiske distinationer er der gode lange ture fra toppen af bjerget til dalen. Den længste på ca. 6 km.

Er det gode muligheder for livligt afterski man er ude efter er det nok ikke Maria Alm man skal tage vælge, da der umiddelbart ikke var så meget gang i festen på det tidspunkt vi var der i uge 3.

Jeg kan kun anbefale en tur til Maria Alm uanset hvilket niveau en befinder sig på.

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar