Videoblog: Sommerski i vand og sne

Videoblog: Sommerski i vand og sne

Den danske skiløber Rasmus DJ har været hjemme det meste af vinteren grundet en skade, så det kriblede gevaldigt for at komme afsted. Vi har fået denne lille videohilsen fra Rasmus.



De to tvillinger Jeppe og Mikkel Brandt (13 år) var med i bilen, da de tilfældigvis også havde aftalt at træne sammen med Ales Span. Ales er en Slovensk Freestyle caoch, der tidligere har været med danske Gustav Muss til VM i pukkelpiste.


Du kan se videoen her:


Når man skal køre vandrampe og videre på sommerski bagefter, kræver det en del udstyr, så det var ikke rigtig en mulighed at flyve når der skal 5 par ski, 2 par støvler, våddragter og en mountainbike med på turen. 


På vejen ned, var drengene forbi BGI Akademiet. Det er en idrætsefterskole med en skilinie, hvor eleverne i løbet af året når at snuse til alle skidiscipliner (porte, freeskiing, randonee osv.). 


Tjekkiet er fedt og anderledes. En stor is med 3 kugler koster knap 10 kr og maden er af meget svingende kvalitet. Netop derfor boede vi 30 minutter væk fra vandrampeparken så vi ikke skulle spise det “shit food” som de serverer dér :) Sidste sommer fik jeg fx. en friturestegt ost - så er det ligemeget om prisen er rigtig :D 

Parken består af 6 hop i forskellig størrelse - en lillebitte til børn (4 år og op), et lille hop, 3 hop i hhv. single, double og triple størrelse, hvilket betyder at hvis man kører lige helt strakt ud over - laver man det antal saltoer som hoppet er bygget til. Til sidst er der et “Big Air” hop. 



Udover ramperne er der trampoliner, slacklines, volleyball og et fitnesscenter. 

Vi hoppede hver dag i en uge og var ret tæskede igennem da vi skulle køre videre. En tur igennem Østrig og Italien, der tog ca. 18 timer i min gamle bil og kostede knapt 700 kr bare i vejpenge (det er ret mange is!).





Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen