Video fra Freeride DM 2014

Video fra Freeride DM 2014

Skisport.dk havde endnu en fantastisk påske-uge i Tignes, med et om muligt endnu mere fantastisk Helly Hansen Freeride DM.

Online: 24/04 2014

Igen overgik arrangementet sig selv i godt skiløb og solskinstimer. Det festligste ski-arrangement med bedste stemning, deres udsendte har været med til i al fald.

Og naturligvis et kæmpe tillykke til de to ny danmarksmestre - Johanne Bangsgaard og Jeff Kjær Vest. Fuld respekt herfra.

De mange solskinstimer kombineret med den hårde nattefrost gjorde betingelserne vanskeligere end nogensinde. Den stejle nordside var hård som is - ikke jævn is som i en portbane eller skøjtebane - men knoldet is iblandet store isklumper og fritliggende skarpe klipper.

De nærmest umulige forhold gjorde det svært for riders, at sætte ligeså store drops som tidligere år - det afholdte dog ikke flere fra at gøre det alligevel. Skræmmende og respektfuldt siger vi blot.

Næste år ligger påsken noget tidligere og derfor er der nærmest garanti for dyb pudder. Kom endelig blot forbi - enten for at deltage eller blot for at kigge på. Det er en stor fest, at være med til.

Over and out - nu er det sommer, og så er det heldigvis snart vinter igen.




Video fra Freeride DM 2014 - Billede 1719

Udgivet af: Thomas Jensen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen