Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs

Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs

Med en investering på ca. 40 mio danske kroner i to nye lifter som står klar til vinteren 2014/15, er Branäs det svenske skiområde der laver de største investeringer til vinteren.



En ny ekspres stolelift med en kapacitet på 2.200 personer i timen og en slæbelift på toppen af Branäs der forbinder denne lift til Topstugan er et betydeligt løft af kapaciteten til skiområdet. Samtidig med at liftkapaciteten udvides, bygges der også flere hytter i området.

Branäs kendt som familiedestination og gondollift

Et af vartegnene for Branäs har i mange år været gondolliften, en af de få gondollifter der findes i Skandinavien, den nye stolelift aflaster gondolliften, og selvom mange tænker at gondoler er skønne, så er der nu ikke noget som en stolelift, hvor man kan glide direkte på, uden at skulle bukke sig end for at tage skiene af.

Branäs har nu det hele, masser af tallerkenlifte som er nemme for børnene selv at komme på, en stol når benene skal hviles, og en gondol når der er behov for at komme ”indendørs” på vejen til toppen.

Derudover er Branäs skianlæg flere gange blevet kåret som det bedste skianlæg for børnefamilier i Sverige.

Ny lift er placeret tæt på Mattestorp

En af eksperterne i Branäs er rejsebureauet HYTTEspecialisten, vi spurgte Mette om deres forventninger til den nye lift, og hun/han fortæller ”Et spændende løft for området, og noget der i høj grad øger mulighederne for ski in – ski out, skiløbet i Branäs. Hele området omkring Mattestorp bliver nu nemt tilgængeligt med den nye lift”.

Vil du opleve den ”gamle” gondollift, så tag med i videoklippet nedenfor.




Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs - Billede 1755
Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs - Billede 1756
Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs - Billede 1757
Sveriges største liftinvestering finder sted i Branäs - Billede 1758

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen