Skiferie for den øvede familie - hvorhen?

Skiferie for den øvede familie - hvorhen?

De bedste bud på destinationer for familien som er øvet.

Har familien fået smag for skiløbet og er det tid til at finde udfordringer til vinterens skiferie.

Vi har spurgt skirejsebureauerne om deres bedste bud på den helt rigtige skiferie for:

• Familien: 2 voksne og 2 børn på 10 og 13 år, skiferie 6 gange tidligere

• Varighed: 7-8 skidage

Vi når omkring destinationer i Slovakiet, Sverige, Norge, Østrig, Italien og Frankrig i buddene fra et udvalg af eksperter.

Snowtours.dk anbefaler Flachau i Østrig

Oplevelsen af sammenhængende skiløb er fænomenal når vi siger Flachau. Herman Maier, OL guldvinder er født og opvokset her. Ikke uden grund han har fået det gode skiløb ind med ”modermælken”. Flachau er en del af Sportwelt Amade, som tæller 760 kilometer pister på ET liftkort. Det ”hvide guld” ligger for dine fødder dagen lang, og du kommer nemt rundt i det store område. Senest er G-LINKET kommet til, og du kommer nemt fra A-B i Wagrain med den svævende kabelbane. Vi er sikre på du vil nyde skiløbet i Flachau, som byder på alt hvad hjertet begærer. Snyd heller ikke dig selv for en tur i kælkebanen fra 1935.
I byen finder du skønne restauranter, aftersk og diskoteker. Byens liv, sjæl og den friske luft, er balsam for DIN sjælen.

Læs mere >>

Jeresskirejse.dk anbefaler Jasna i Slovakiet

Jasna i Slovakiet er bedste skisportssted i de nye EU-lande. Jasna afholdte World cup i 2016 sæsonen og de har investeret mere end 100 millioner Euro i nye lifte og snekanoner de senere år. Området byder på et bredt varieret pistenet, med 12 off piste zoner og egen snowboardpark. En rigtig skiferie for alle niveauer.

Læs mere >> 

Snowtrex anbefaler Kitzbühel i Østrig

Appartement Kolpinghaus i Kitzbühel. Hyggeligt hotel i Kitzbühels bycentrum. Bjergbanen ligger ca. 400 m væk. 6-dages liftkortet til skiområdet i Kitzbühel er inkluderet. Det kan forlænges med 1 skidag og udvides til Kitzbühel Alpen AllStarCard med utrolige 2.750 pistekilometer (mod betaling).

Læs mere >>

Nortlander anbefaler Val d'Isere i Frankrig.

Val d’Isere ligger i de vidunderlige Alper og er blandt de bedste destinationer i Frankrig, når det gælder skiløb. Ski-terrænet omkring Tignes og Val d’Isere består af cirka 300 pistekilometer, som egner sig til de øvede skiløbere. Når lifterne lukker, kan man sætte samværet i fokus og samles om en af de mange aktiviteter byen tilbyder. I Val d’Isere kan man blandt andet nyde livet med kurbad eller massage. Alpebyen er samtidigt kendt for gastronomien og de fantastiske madoplevelser. Der er tilmed mulighed for at spise på en to-stjernet Michelin-restaurant: L’Atalier d’Edmond. 

Læs mere>> 

Sunweb anbefaler St. Anton i Østrig

Det nyopførte og luksuriøse lejlighedskompleks Vaya Resort St. Anton er det perfekte valg for dig, som stiller høje krav til din indkvartering under skiferien i Østrig. Vaya Resort St. Anton består af hyggelige og smagfuldt møbleret lejligheder, som alle er indrettet med sans for detaljerne. St. Anton er et meget populært skiområde som blandt andet byder på den smukke 21 kilometer lange tur rundt i ”Der Weisse Ring”.

Læs mere >> 

FJALLFERIE anbefaler Sölden i Østrig

I får et super og meget populært skiområde med høj beliggenhed = snesikkerhed. Dejligt familievenligt gasthof men prisbilligt da det ikke er beliggende i centrum af byen – men skibus kører lige udenfor døren.

Læs mere >> 


Danski anbefaler Tignes i Frankrig

Skiområdet omkring Tignes er formet som et amfiteater, hvor udsigten og landskabet er betagende fra alle vinkler. Skisportsområdet deles med Val d’Isere, hvilket betyder at skiløbere i området har hele 300 pistekilometer at boltre sig på. Den internationale Alpeby er verdenskendt for det udfordrende skiløb, hvilket gør det til en oplagt destination for familier der er øvede på ski og ønsker at udfordre sig selv endnu mere. Selvom der findes begynderpister i skisportsområdet, er det hovedsageligt røde og sorte piste der dominerer ski-terrænet. Området er tilmed kendt for fantastisk off-piste, hvilket tillader endnu mere udfordring på skiferien til Tignes. 

Læs mere >>



Var der ikke nogen af ovenstående rejser der lige passede din familie, kan du søge blandt alle rejsebureauernes skirejser her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen